به گزارش خبرنگار
حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند جو کنونی موجود در کهکشانها و دمای بالای آن به واسطه وجود ستارگان باعث شده تا موجودات هوشمند در نوعی حالت خواب زمستانی و عدم انجام فعالیتهای حیاتی قرار داشته باشند و در صورت مهیا شدن شرایط و پایین آمدن دمای هوا در کهکشان فعالیتهای حیاتی خود را از سر میگیرند.
کارشناسان دانشگاه آکسفور اعتقاد دارند حیات در سایر سیارات ماهیتی ماشینی دارد و همانطور که ابر کامپیوترها در دمای پایین فعالیت بهتری دارند و قابلیت پردازش حجم بیشتری از اطلاعات را دارند، موجودات هوشمند فرا زمینی هم دردمای پایینتر عملکرد بهتری دارند و میتوانند به برقراری ارتباط با انسانها بپردازند.
کارشناسان اعتقاد دارند با وجود میلیونها سیاره در سراسر جهان امکان وجود سیارههای قابل سکونت برای انسان و یا سیاراتی با امکان وجود حیات فرازمینی و هوشمند به احتمال زیاد وجود دارد.
محققان در پاسخ به اینکه چرا تاکنون سیگنالی از موجودات فضایی توسط انسانها ردیابی نشده و نحوه حیات و زندگی آنها رصد نشده، اعتقاد دارند شرایط کنونی جهان و کهکشانها به موجودات فضایی امکان فعالیت را نمیدهد.
براساس پژوهشها اکنون میزان تابش پشت زمینه در کهکشان در حدود سه درجه کلوین بالای صفر است که دمایی فوق العاده بالا و گرم برای زندگی و فعالیت موجودات فضایی و حیات فرازمینی به شمار میآید.
کارشناسان اعتقاد دارند در جهان امکان دارد هزاران حیات فرازمینی با اشکالی مشابه انسانها، گیاهان و حتی حیوانات وجود داشته باشد، هر چند که به احتمال زیاد آناتومیهایی متفاوت دارند، اما از بسیاری جهات مشابه هم هستند.
با توجه به یکی بودن سرچشمه خلقت، تمامی موجودات چه زمینی و چه فرازمینی سیر تکاملی یکسانی را پشت سر میگذارند و از حیات تک سلولی آغاز میشوند و به تدریج تکامل پیدا میکنند، این باعث میشود تا در تمامی کهکشانها موجوداتی شبیه به یکدیگر وجود داشته باشد.
منبع: Dailymail