سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

انجام 10 هزار مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از انجام 10 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی خبر داد.

 

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛نادر پرور مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : 33 اکیپ ثابت و سیار روزانه در 2 شیفت کاری در قالب طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان بر فعالیت مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان کار نظارت و بازرسی بهداشتی را انجام دادند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به انجام 6 هزار و 222 نفر‌ساعت کار بازرسی انجام شده در قالب این طرح، افزود: در طرح مذکور بیش از پنج تن و 405 کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی ناسالم از مراکز فوق کشف، ضبط و از چرخه مصرف مردم خارج شد.

وی افزود : در بازرسی‌های صورت گرفته و از مجموع فرآورده‌های خام دامی کشف و ضبط شده سه هزار و 225 کیلوگرم مربوط به مراکز عرضه و 2 هزار و 180 کیلوگرم مربوط به کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی استان بوده است.

پرور گفت : در زمینه برخورد با واحدهای متخلف نیز 18 مورد به مراجع قضایی معرفی و چهار مورد نیز پلمب شدند.

این مسؤول تعداد مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان کرمانشاه را یک‌هزار و 982 واحد اعلام کرد و گفت: طی ماه مبارک رمضان و در قالب طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی 10 هزار و 35 مورد بازدید از مراکز فوق انجام شده است.

وی از شهروندان خواست که حتما گوشت و فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز زیر نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید کشتار غیرمجاز جدا خوددارى کنند و همچنین هرگونه تخلف را از طریق شماره تماس چهاررقمی 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 با کارشناسان اداره‌کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند.

 

انتهای پیام/پ

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.