رازانی با تاکید بر اینکه خانواده هسته اولیه جامعه و پایگاه اصلی رشد و آموزش پذیری افراد است گفت:تمام آنچه افراد در قبال جامعه و افراد دیگر باید انجام دهند به آموزش های خانه و خانواده بر می گردد.
وی تاکید کرد:توجه جدی به قانون و رعایت الزامات قانونی،توجه و احترام به محیط زیست و بهداشت و سلامت جامعه و سایر مقولات مهم در زندگی اجتماعی ابتدا باید در خانواده آموزش داده شود.
دادستان خرم آباد افزود:در صورتی که آموزش های لازم در خانواده ها در خصوص نحوه زیستن سالم در جامعه و احترام به حقوق شهروندی و قانون به فرزندان داده شود و آگاهی بخشی صورت گیرد، بار زیادی از روی دوش قوه قضاییه برداشته می شود و از حجم پرونده های میلیونی ما کاسته خواهد شد.
رازانی از قانون به عنوان خط کشی برای مشخص کردن حد و حدود وظایف و تکالیف و حقوق آحاد جامعه یاد کرد و گفت:قانون در واقع تنظیم کننده روابط بین انسان ها و خواسته های آنان است که البته باید احترام به قانون هم در خانواده ها و نظام های آموزشی ما از کودکی آموزش داده شده و نهادینه شود و در کنار آن ضمانت های اخلاقی احترام به قانون هم باید همواره برجسته شود.
این مقام قضایی تلاش برای نهادینه شدن احترام به قانون و رعایت حقوق شهروندی را نیازمند تلاش همگانی در فرهنگ سازی و آموزش رفتارهای مدنی دانست و گفت:رسانه ها و به ویژه رسانه ملی نقش بسیار مهمی در این زمینه دارند و البته مردم هم باید پس از آگاهی و اشراف بر ضرورت حفظ و رعایت حقوق متقابل در جامعه خودشان را ملزم به رعایت قانون و احترام به حقوق دیگران و حقوق جامعه ببینند.
انتهای پیام/ع