سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راهنمای استفاده از گیاهان در آشپزی+ اینفوگرافیک

شاید نتوانید در خانه تان، یک باغچه پر از این گیاهان داشته باشید اما با یادگیری موارد استفاده آنها می توانید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید و از آنها برای هرچه بهتر شدن غذاها استفاده کنید.

به گزارش  خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛  شاید نتوانید در خانه تان، یک باغچه پر از این گیاهان داشته باشید اما با یادگیری موارد استفاده آنها می توانید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید و از آنها برای هرچه بهتر شدن غذاهایتان استفاده کنید. این راهنما، شما را به یک متخصص تبدیل می کند.


در اینفوگرافی که خواهید دید، گیاهان آشنایی وجود دارد و همچنین مواردی که شاید هرگز اسمشان را نشنیده اید. برای مثال ریحان برای سرخ کردنی ها، غذاهای ایتالیایی، سس پستو و همچنین به عنوان چاشنی مورد استفاده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.