سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش‌‌های مقابله با افسردگی

اگر احساس شادی نمی کنید و به اتفاقات و جریان های پیرامون خود بی علاقه هستید به افسردگی مبتلا شده باشید و باید سریعاً اقدامات درمانی برای مهار آن را آغاز کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ افسردگی می تواند امید، انگیزه و انرژی را از افراد بگیرد و حتی به فرد اجازه ندهد که از خانه بیرون برود، با دیگران صحبت کند، به خود عشق بورزد، خوراکی های سالم مصرف کند، در جمع های دوستانه شرکت کند، به مهمانی و مسافرت برود و در زمان منظم سر کار خود حاضر شود.


افسردگی به دلایل مختلفی می تواند به وجود بیاید، شکست های عاطفی، ورشکستگی و ضررهای مالی، افسردگی پس از زایمان، مرگ دوستان و اقوام، مهاجرت به کشورهای دیگر، بیماری، پیری، شکست در مسابقات ورزشی، رد شدن در امتحانات و مواردی از این دست که می تواند فرد را مبتلا به افسردگی خفیف تا شدید کند.


افسردگی در تمامی سنین می تواند ایجاد شود و حتی در کودکان نیز سابقه افسردگی وجود دارد اما به طور کلی در سالمندان بویژه زنان بیشتر مشاهده می شود.


برخی افراد به خاطر فاکتورهای ژنتیکی خانوادگی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند و باید به دقت تحت نظارت پزشک قرار بگیرند زیرا امکان دست زدن به کارهایی چون خودکشی نیز در آنها وجود دارد.


اگر دچار افسردگی هستید در کنار دریافت مشاوره از پزشک می توانید به خودتان کمک کنید و این مشکل را در خود از بین ببرید.


موارد زیر به عنوان موثرترین روش ها برای مقابله با افسردگی در بسیاری از افراد در سراسر جهان موثر بوده است:


با فردی که امین و مورد اعتماد است در باره احساسات خود و اینکه چه عاملی باعث افسردگی در شما می شود صحبت کنید.


در گروه ها و جمع های اجتماعی شرکت کنید

افسردگی باعث دوری کردن فرد از اجتماع می شود، برای از بین بردن این احساسات منفی حضور خود در فعالیت های گروهی و اجتماعی را پررنگ کنید، از جمله کلاس های ورزشی، کوهنوردی، فعالیت های خیرخواهانه و کلاس های هنری که می تواند به شما به نحو موثری در بهبود خلق و خوی کمک کند.


هرگز به تنهایی غذا نخورید

افراد افسرده معمولاً خوراکی های ناسالم از جمله فست فود به میزان زیاد استفاده می کنندو به تمایلی به حضور در جمع خانواده و دوستان برای خوردن وعده های غذایی ندارند. برای درمان افسردگی زمان خود را با دوستان وافرادی که به شما علاقه مند هستند سپری کنید، دوستان مثبت اندیش می توانند باعث درمان افسردگی و ایجاد روحیه مثبت در شما شوند.


یکی از راه های ایجاد شادی و رفع افسردگی شرکت در جمع های شاد است، رفتن به کنسرت موسیقی، تماشای فیلم های شاد در سینما یا در خانه به همراه دوستان، رفتن به گردش و مسافرت، بازدید از نمایشگاه های فصلی از جمله نمایشگاه گل و گیاه یا آشپزی، رفتن به خرید و یا تماشای یک تئاتر کمدی شاد می تواند روحیه فرد را شاد کند و افسردگی و اندوه را از او دور کند.


هنگام افسردگی و احساس تنهایی تماس با دوستان قدیمی که سالها از آنها بی خبر هستید می تواند روحیه شما را تغییر دهد، دعوت آنها به یک مهمانی و یا صرف وعده غذایی به همراه دوستان دوران کودکی و یا تحصیل یک گزینه عالی برای برطرف کردن افسردگی است.


صحبت با همسر و بیان احساسات به او، کمک گرفتن از او، رفتن به پیاده روی، تماشای آلبوم عکس های عروسی همگی می تواند روحیه فرد را شاد و افسردگی را در او از بین ببرند.


یکی از دلایل افسردگی کمبود ویتامین D دربدن است، نورخورشید یک داروی رایگان و بسیار پرفایده برای رفع افسردگی و بی انگیزگی در افراد است، هر روز به میزان کافی در معرض تابش نور خورشید قراربگیرید تا احساس شادی و سرزندگی کنید.


خواب کم، خوردن مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه ای هم می تواند به دلیل بروز چاقی و یا ابتلا به برخی بیماری های زمینه ای در افراد باعث افسردگی شود، درصورت کم خوابی و بی خوابی با متخصص مشاوره انجام دهید تا علت زمینه ای آن را پیدا کند.


شرکت در کلاس های مدیتیشن و یوگا نیز می تواند با ایجاد آرامش روحی در درمان افسردگی موثرباشد.


درصورتی که با رعایت تمامی موارد فوق هنوز احساس افسردگی می کنید یا مشکلی که سبب افسردگی در شما هست برطرف نشده برای جلوگیری از شدت یافتن این بیماری روانی به متخصص مراجعه نمایید.

 

آرام‌ بخش ترین دمنوش‌های گیاهی برای آرامش اعصاب

 

علائم افسردگی در سالمندان+ اینفوگرافیک

 

با این ویتامین ضد بی حالی، ۲۴ ساعت شبانه روز سرحال باشید!


منبع: helpguide

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.