سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون استاندار خراسان شمالی: صنعت اسب گسترش اکوتوریسم را بیشتر می کند

صنعت اسب می تواند نقش مهمی در ارزآوری و محرومیت زدایی و اشتغال و اکوتوریسم داشته باشد.

محمود دلپسند معاون استاندار خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: داشتن شناسنامه ژنتیکی پایه و اساس شناساندن خلوص اسب ها است. خراسان شمالی با 115 راس اسب اصیل ترکمن بیشترین تعداد شرکت کننده در این جشنواره را داشت. استان خراسان شمالی به عنوان یکی از اصلی ترین ذخیره گاه های ژنتیکی اسب اصیل ترکمن در کشور شناخته شده اما این ظرفیت مهم برای توسعه پایدار این خطه مورد غفلت قرار گرفته است. بهره وری ملی از این ذخیره ارزشمند با هدف توسعه و حفاظت از آن و نیز فعال کردن قابلیت های موجود در زمینه صنعت اسب از جمله ایجاد اشتغال مولد و پایدار، صادرات غیر نفتی، ارزآوری برای کشور، محرومیت زدایی و گسترش اکوتوریسم تخصصی اسب ایرانی و نیز توسعه ورزش مفرح و نشاط آور سوارکاری می تواند حائز اهمیت باشد.

وی افزود: تلاش داریم تا با افزایش حمایت مالی از اسبداران، انگیزه این تولید کنندگان برای رونق اقتصادی این صنعت ارتقا یابد. باشگاه های سوارکاری در تمام شهرستان ها باید ایجاد شود و در شهرستان هایی که دایراست، متناسب با جمعیت و علاقه مندی افزایش یابد .اکنون برای یک هزار راس اسب استان شناسنامه ژنتیکی صادر شده است. برای اینکه اسب از مرزهای کشور خارج شود و صادرات آن محقق شود، نیاز است که داشته های ژنتیکی به جهان معرفی شود.

دلپسند در پایان گفت: برای حمایت از تولیدکنندگان اسب، تزریق اعتبار تسهیلاتی از محل صندوق کارآفرینی و امید در حال پیگیری است. امید می‌رود شمار بیشتری از این تولید کنندگان از این منابع تسهیلاتی بهره مند شوند. از هیات سوارکاری و سازمان جهاد کشاورزی انتظار می‌رود برای رونق اشتغال در صنعت پرورش اسب برنامه ریزی داشته باشند. اگر هدف‌گذاری معقول و منطقی در این زمینه وجود داشته باشد می توان به درستی از ظرفیت های اقتصادی در تولید اسب بهره‌برداری کرد.

 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.