سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عزیزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

سودجویانی که شربت معده به خورد مردم می‌دهند/زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز خریداری کنید

رئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای افزایش شفافیت روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند.

محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به استفاده از شربت معده در روغن‌های سرخ‌کردنی اظهار کرد: روغن‌های سرخ کردنی برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کاربرد دارد و بر طبق اصول بهداشتی باید هرچند وقت یکبار این روغن‌ها را تعویض کرد.

وی عنوان کرد: در برخی از کارگاه‌های ساخت شیرینی متاسفانه از روغن‌های سرخ‌کردنی به تعداد دفعات فراوان استفاده شده و همین امر سبب سیاه شدن روغن می‌شود و برخی از افراد برای از بین بردن سیاهی‌های روغن شربت معده را با آن ترکیب می‌کنند.

عزیزی تاکید کرد: با ترکیب شربت معده با روغن‌های سرخ‌کردنی رسوب سیاهی‌های در آن ایجاد می شود و همین مسئله باعث بروز بیماری های خطرناک برای مصرف کنندگان خواهد شد.

وی اظهار کرد: استفاده فراوان از روغن سرخ‌کردنی خطر بروز سرطان را در افراد چند برابر می‌کند و اگر  برای شفاف کردن روغن سرخ‌کردنی از شربت معده استفاده شود خطر استفاده از آن برای افراد بیشتر می‌شود.

عزیزی گفت: باید بر روی کارگاه‌های تولیدی شیرینی‌جات کنترل و نظارت صورت بگیرد تا از مصرف روغن‌های فاسد برای تهیه شیرینی و به خصوص زولبیا و بامیه در این ماه جلوگیری شود.

وی یادآور شد: هنگامی که از یک روغن به دفعات فراوان استفاده شود، رنگ آن کدر و همین مسئله خطر بروز سرطان‌های مختلف را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۰
موتی
۱۷:۵۹ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
،به کجا داریم میریم ما؟؟؟
ناشناس
۲۱:۰۲ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
حالم بد شد روزم
ناشناس
۰۳:۱۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۶
خداوکیلی این مطلب درست من خودم کارگر قنادیم بیشتر قنادیها ازشربت معده برا شفافیت روغن استفاده میکنن مگر بعضی قنادیها که اونم تعدادشون خیلی کم
شگمبو
۰۱:۲۵ ۲۵ خرداد ۱۳۹۶
چی به خودمون ندادند
ناشناس
۲۰:۱۰ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
دررمضان گناه چندبرابر محاسبه میشه حالا اون اشخاصی که تقلب میکنن
ناشناس
۱۸:۵۲ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
اي بابا همش شده كلاه برداري و حقه بازي
ناشناس
۱۸:۱۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
بعضی از مردم تو این وضیعیت بد اقتصادی به جای اینکه به هوای همو داشته باشن با جون بقیه بازی میکنن از اون شیرینی فروش بگیر تا سبزی فروش واقعا جای تاسفه
امیر
۱۷:۳۰ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
اخه شربت معده رو چطور فهمیدین بریزین تو روغن!!!!!!!!!
ناشناس
۱۶:۳۵ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
خدا وکیلی
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
هردم ازاین باغ بری میرسد
وطنم
۱۴:۰۷ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
چند وقت یک بار ؟
0100000
۱۴:۰۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
سرطان زا هس خیییییلی بده
رضا
۱۴:۰۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
بله سود جویانی که شربت معده را برای اینکه روغن کف نکنه و سرریز نشه میریزن تا کف روغن بخوابه و زولبیا بامیه درست کنن بخورین نوش جان....
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
خوبه که اونای هم که بلد نبودن یاد گرفتن
ساسان
۱۲:۵۱ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
سلام
ما اصلا نمی خریم
خودمون درست میکنیم
ناطقی
۱۲:۳۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
آخه
جعفری
۱۲:۱۶ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
سلام لطفا مارو شرمنده نفرمایین
منصور
۱۲:۱۳ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
شربت معده که خوبه//
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
چرا اینقدر بخیلید؟! یه پول میدیم دوتا چیز میخوریم،هم زولبیا بامیه هم شربت معده!
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
چشم وزیر بهداشت روشن،
ناشناس
۱۲:۰۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
چشم وزیر بهداشت روشن،
ناشناس
۱۱:۴۸ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
زولبیا وبامیه بر خلاف باورهای بسیاری از ما ایرانیان مناسب افطار نیست
ناشناس
۱۱:۲۱ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
دو روز دیگه همین خبر رو مثل حلیم پنبه ای تکذیب میکنند .
ناشناس
۱۱:۱۵ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
مردم چطوری تشخیص بدهند که همین مراکز مجاز از شربت استفاده نمیکنند .
ناشناس
۱۱:۰۲ ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
اینم از زولبیا و بامیه ...حلیم پنبه ای هم دیدیم ...فکر کنم کله پاچه پلاستیکی هم بیاد