به گزارش
خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ خوکچه هندی یکی از حیواناتی است که در آمریکا به عنوان یک حیوان خانگی نگهداری میشود در حالی که در کشور پِرو از گوشت آن به عنوان مادهی غذایی مصرف میشود که تقریبا مزهی آن مانند مزهی گوشت خرگوش است.
در ایتالیا گوشت اسب به عنوان یکی از وعدههای غذایی اصلی استفاده میشود که در کشور ژاپن هم از آن به عنوان گوشت خام استفاده میکنند.
صدفهای موجود در کوههای راکی یکی دیگر از این مواد عجیب و غریبی است که اگر در روغن سرخ شوند میتوانند قابل خوراکی باشند و منبع خوبی از ویتامین C هستند، اما ممکن است به میزان کمی مزه و بوی لاستیک بدهد.
گوشت مار زنگی یکی از جانورانی است که در غرب آمریکا و بخش هایی از جنوب آمریکا به صورت کبابی همراه با فلفل قرمز مورد استفاده قرار میگیرد.
تخم ماهی یکی دیگر از موادی است که در تهیه ترشی و روغن سرخ کردنی در کشور ژاپن مورد استفاده قرار میگیرد.
نهنگ یکی از گونههایی است که نسل آن در نروژ کاهش یافته است، اما مصرف گوشت نهنگ در کشوری مثل ژاپن رواج دارد.
دلفینها جانورانی باهوش هستند که گوشت آنها در آمریکا به صورت کنسور ارائه میشود و مورد استفاده قرار میگیرد.
پای مرغ در سراسر آسیا مورد علاقهی مردم است و اغلب به همراه پیاز و سس کباب مورد استفاده قرار میگیرد.
سر گوساله یکی دیگر از چیزهای عجیب و غریبی است که در رستورانهای فرانسه به عنوان وعدهی غذایی صبحانه و شام به مصرف میرسد که میتواند فرد را به مدت هفت ساعت از حالت گرسنگی دور نگه دارد.
انتهای پیام/