سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس کل بانک مرکزی خبرداد:

بررسی همكاری های بانكی ايران و سوريه

سیف در دیدار همتای سوری خود با اشاره به زمینه های مشترک روابط اقتصادی طرفین گفت: راه کارهای گسترش همکاری در روابط بانکی دو کشور ایران و سوریه با استفاده از ارز ملی باید مدنظر قرار گیرد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ولی اله سیف رییس کل بانک مرکزی در دیدار با هئیت بانکی کشور سوریه با بیان اینکه دیدارهای دوجانبه با توجه به مسائل مشترک اقتصادی و بانکی دو کشور ایران و سوریه آثار مثبتی برای طرفین حاصل کرده است، افزود: خوشبختانه در گذشته همکاری های اقتصادی مناسبی بین طرفین انجام شده است که با آسیب شناسی مسائل و رفع مشکلات  ضمن توسعه روابط  می توانیم به دستاوردهای بزرگی نائل شویم.

سیف با اشاره به سرمایه گذاری شرکت های ایرانی در پروژه های اقتصادی کشور سوریه گفت: پیشنهادهايی از جانب شرکت های ایرانی و بانک عامل در خصوص نحوه  همکاری ها و تامین مالی در پروژه های اقتصادی کشور سوریه مطرح شده که لازم است طرف مقابل با بررسی این پیشنهادها و یافتن زمینه های مشترک، به فراهم شدن بستر همکاری های دوجانبه کمک کند. 

همچنین «دورید درغام» رییس کل بانک مرکزی سوریه در این دیدار با بیان اینکه این ملاقات در راستای گسترش همکاری های طرفین انجام می شود، گفت: باتوجه به سطح مناسب روابط دو کشور لازم است روابط اقتصادی و بانکی بیش از پیش گسترش و تعمیق یابد.

وی افزود: برای تقویت این همکاری ها لازم است بانک های دو کشور با بررسی موضوعات مشترک زمینه حمایت از پروژه های اقتصادی را فراهم آورد.

«درغام» با برشمردن برخی پروژه های اقتصادی مشترک ایران و سوریه تاکید کرد: با امضای قراردادها و انجام پروژه های مشترک زمینه همکاری های اقتصادی طرفین بیش از پیش گسترش خواهد یافت. ضمن آنکه در ارتباط با پروژه های اقتصادی، دغدغه ها و انتظارت طرف ایرانی توسط هیئت سوریه به دقت مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و مایل هستیم با سفر هیئت ایرانی این موضوعات در جلسات مشترک با جزییات بیشتر حل و فصل شود.

وی افزود: ما بر این اعتقاديم که با استفاده از تجربیات سالیان گذشته و تاکید بر عامل زمان به منظور تسریع در رفع و حل و فصل مسائل می توانیم سطح روابط اقتصادی و بانکی را بیش از گذشته توسعه دهیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.