سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسپرینگ رول چیزبرگر؛ غذای باکلاس آسیایی

اسپرینگ رول، نوعی غذای آسیایی است که مواد را داخل خمیر نازک گذاشته و سپس آن را در روغن سرخ می کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپرینگ رول، نوعی غذای آسیایی است که مواد را داخل خمیر نازک گذاشته و سپس آن را در روغن سرخ می کنند. برای تهیه این غذا، به خمیر فیلو نیاز خواهید داشت که در تمامی فروشگاه های بزرگ به فروش می رسد.

مواد لازم:

    ۸ ورقه خمیر فیلو
    ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۱ عدد پیاز سفید خلالی
    ۲ قاشق غذاخوری سس خردل
    ۲ عدد خیارشور خرد شده
    ۷۰ گرم پنیر برگر رنده شده
    اگ واش (یک عدد تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری آب)
    روغن سرخ کردنی

 اسپرینگ رول چیزبرگر
 
طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پیاز، خردل، خیارشور و پنیر را با یکدیگر مخلوط کنید.

2. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه افزوده و خوب ورز دهید.

3. ورقه های خمیر فیلو را روی سطح صاف قرار دهید. اگر خمیر خیلی نازک است، آن را دو لایه کنید. سپس مقداری از مخلوط گوشت را در میان آن گذاشته و رول کنید.

4. برای رول کردن چیزبرگر، گوشت را در یک طرف خمیر گذاشته، کمی آن را رول کنید، سپس کناره های خمیر را به داخل جمع کرده و دوباره آن را رول کنید.

5. تخم مرغ و آب را با هم هم زده و از مخلوط به دست آمده (اگ واش) روی انتهای خمیر بمالید و سپس آن را روی رول برگردانید تا کاملا بسته شود.

6. روغن را درون تابه چدنی داغ کنید. سپس هر کدام از لقمه ها را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود.

7. این رول ها را می توانید با سس چیلی شیرین یا کچاپ سرو کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.