به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، سیادتی مسئول واحد بهداشت و محیط حرفه ای کاشمر با اشاره به برنامه نظارتی با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی درماه مبارک رمضان گفت: با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و روزه داران و ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بيماري هاي مرتبط با آب و مواد غذایی این برنامه در حال اجرا است.
وی افزود: این طرح از ابتدای خرداد تا ۵ تیر با حضور فعال بازرسين بهداشت محیط و استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، موادغذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۲۲ شب در ساعات اداری و غير اداری و روزهای تعطیل ( روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ عصر لغایت ۲۴ شب )همزمان با سراسر کشور در این شهرستان اجرا می شود.
مسئول واحد بهداشت و محیط حرفه ای کاشمر گفت: در ده روز ابتدای این برنامه ۵۲۸مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان به عمل آمد که در این بازدیدها یک هزار و ۵۸۰ کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
سیادتی افزود: در این مدت ۲۷مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی و ۴۹۲مورد کلرسنجی انجام شده است و تمام نمونهبرداری آب شرب مصرفی در این ایام مطلوب گزارش شده است.
وی افزود: در اجرای این طرح تعداد ۲۷ مورد شکایت بهداشتی توسط گزارشات مردمی و به ۱۶ مورد شکایت ثبت شده در شماره ۱۹۰ کشوری رسیدگی شده است.
انتهای پیام// م.م