سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لذیذترین سوپ مخصوص ماه رمضان

تهیه سوپ جو با خامه به دلیل دارا بودن مواد مغذی می تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی در ماه مبارک مورد استفاده قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سوپ یکی از غذاهای خوشمزه و راحتی است که بهترین گزینه کنار سفره‌ها به خصوص در ماه مبارک رمضان به حساب می‌آید.

سوپ معمولا پایه ثابت سفره‌های افطار است و فصل خاصی هم برای تهیه آن اختصاص داده نمی‌شود، اما تهیه غذاهای سبک‌تر در این ماه به ویژه سوپ به معده کمک می‌کند تا علاوه بر جذب مواد غذایی مناسب به استراحت بیشتری هم بپردازد.

در این بخش ما در نظر داریم طرز تهیه سوپ جو  با خامه را برای شما شرح دهیم.


برای تهیه سوپ به صورت سریع کافی است که از قبل آب مرغ در فریزر داشته باشید ولی در صورت نداشتن هم می‌توانید از عصاره مرغ استفاده کنید.


مواد لازم 
شیر پاستوریزه    ۲ لیوان
خامه پاستوریزه   ۲ قاشق غذا خوری
جو پرک شده      یک لیوان
هویج                ۲ عدد
آرد                   ۳ قاشق غذا خوری
پیاز                  ۱ عدد
آب مرغ             ۲ لیوان
گوشت مرغ       ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و آبلیمو «به میزان کافی»



طرز تهیه 
دانه‌های جو را ۱۲ ساعت قبل از پخت خیس نموده و در جای سرد نگهداری می‌کنیم. 


جو خیس کرده و پیاز خرد شده را با آب مرغ می‌پزیم. وقتی جو نرم شد، هویج رنده شده و گوشت مرغ را که از قبل پخته شده را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از ده دقیقه آرد را با کمی آب مخلوط کرده، همراه شیر در حالی که مواد را هم می‌زنیم، کم کم به مواد اضافه می‌کنیم.

 
در پایان هم نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه می‌کنیم، قبل از سرو سوپ در ظرف مورد نظر خامه را به آن اضافه کرده و خوب بهم می‌زنیم (خامه نباید در سوپ بجوشد) و سریع از روی شعله برمی داریم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.