به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ،محمود
مقامی گفت : از افزون بر 450 هزار قطعه مرغ گوشتی در دو کشتارگاه شهرستان
رفسنجان کشتار و به بازار عرضه گردید تعداد ۲۱۷۷ لاشه ضبط و معدوم گردید.
وی
بیان کرد: گوشت مرغ باید به رنگ سفید مایل به صورتی ، دارای سفتی و قوام
طبیعی و عاری از هرگونه تغییر رنگ، خونمردگی و آثار تورم باشد.
مقامی
خاطرنشان کرد: هیچگونه بوی غیرطبیعی مانند ترشیدگی، تعفن و گندیدگی نباید
از مرغ به مشام برسد و در بسته های سالم،دست نخورده و دارای کد بهداشتی
مجاز دامپزشکی و تاریخ تولید انقضاء مشخص عرضه گردد.
وی از مردم خواست موارد تخلف را به مامورین اداره دامپزشکی اطلاع دهند.