به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قزوین؛ مرتضی یعقوبی با اشاره به افزایش فروش جوجه های رنگ شده گفت : این جوجه ها اغلب جوجه مرغ و اردک هستند که در شرایط غیر بهداشتی و نامناسب به صورت متراکم و فشرده به دور از تهویه مناسب در کنار خیابان های آلوده به دود و انواع میکروب های بیماری زا نگهداری و عرضه می شوند.
وی اضافه کرد : جوجه های رنگ شده اغلب عمر کوتاهی دارند و ضعیف و بیمار هستند که البته برخی از این جوجه ها ممکن است با داشتن ظاهری سالم و مقاوم ناقل میکروب های بیماری زا و بیماریهای مشترک بین طیور و انسان باشند.
به گفته یعقوبی ،آنفلوانزای طیور و یا باکتری سالمونلا از بیماری های مشترکی هستند که از طریق جوجه رنگی به انسان منتقل می شوند .
انتهای پیام/