در
این دور از جشنواره که با هدف گشایش دریچهای به سوی همگرایی نویسندگان
فارسی زبان سراسر جهان برگزار شد، آثار بیش از 300 نویسنده از 10 کشور
مختلف در سه مرحله مورد نقد و داوری هیات داوران قرارگرفته که در نهایت 16
اثر شایسته تقدیر و برگزیده پنجمین دور از جشنواره ی هزار و یک شب انتخاب
شد.
در این دور از جشنواره که با هدف گشایش دریچهای به سوی همگرایی نویسندگان فارسی زبان سراسر جهان برگزار شد، آثار بیش از 300 نویسنده از 10 کشور مختلف در سه مرحله مورد نقد و داوری هیات داوران قرارگرفته که در نهایت 16 اثر شایسته تقدیر و برگزیده پنجمین دور از جشنواره ی هزار و یک شب انتخاب شد.
سید محمود حسینی رییس موسسه فرهنگی تسنیم و دبیر برگزاری پنجمین جشنواره ی هزار و یک شب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در تشریح فعالیتهای صورت گرفته در این جشنواره گفت: هدف از برگزاری این دور از جشنواره را ایجاد دریچهای به سوی همگرایی نویسندگان سراسر جهان عنوان کرد و گفت: ما در موسسه فرهنگی تسنیم همواره در تلاش بودهایم تا با برگزاری سمینارهای علمی و نیز تشکیل کارگاههای آموزش داستان نویسی در بین مهاجرین افغانستانی و شهروندان جمهوری اسلامی ایران زمینههای لازم برای همراهی و همیاری هرجه بیش از پیش دو ملت ایران و افغانستان را فراهم سازیم.
وی تاکید کرد: جشنواره داستانی هزار و یک شب در هر دوره برگزاری خود تلاش داشته با محوریت قرار دادن موضوعاتی چون ادبیات مقاومت، ادبیات کودک و نوجوان و نقش زن در ادبیات افغانستان جریان ساز بوده و به پویایی ادبیات افغانستان کمک کند.
براساس این گزارش از دیگر بخشهای این جشنواره اجرای موسیقی سنتی و اهدای جوایز و لوح تقدیر به برگزیدگان جشنواره بود.
همچنین نفرات برگزیده این دوره از جشنواره به ترتیب در بخش اصلی جشنواره محمود اشرف زارعی/سیاوش شیرازی کیا-سمیه سادات نوری - عطیه رادمنش احسانی - رزیتا بهزادی - سید میثم رمضانی -- ماندانا خاتمی - فاطمه خاوری - حکمت الله سجادی - مهری پهلوانی - نجمه عباسی - مهدی عزتی - فاطمه مروج مهر - سید الیاس کاتب - علی اژدری - یعسوب محسنی معرفی شدند. برهمین اساس نویسندگان نوجوان شایسته تقدیر به ترتیب دنیا اسکندرزاده (تهران) - زهرا بیژن یار (مشهد) - باران بصیرت (کرج) - فاطمه حسینیان (مشهد) - سحر قربانی (آلمان) - آرینا نوذری (کرج) بودند.
انتهای پیام /