سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

4 مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده‌شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تاکنون 4 مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده‌شده و از مردم استان می‌خواهیم گوشت را صرفاً از مراکز مورد تائید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،غلامرضا اصغری با اشاره به مشاهده چند مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان و آخرین وضعیت این موضوع اظهار داشت: تاکنون 4 مورد بیماری تب کریمه کنگو در استان اصفهان مشاهده‌شده و از مردم استان می‌خواهیم گوشت را صرفاً از مراکز مورد تائید بهداشت و دامپزشکی تهیه کنند.

وی با اشاره به اخبار منتشرشده از مرگ یک نفر بر اثر بیماری تب کریمه کنگو افزود: با توجه به اینکه هنوز جواب آزمایش فرد متوفی از تهران برای شناسایی قطعی ویروس دریافت نشده، نمی‌توان به صورت قطعی گفت که دلیل مرگ وی مربوط به تب کریمه کنگو بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: افرادی که به این ویروس مبتلا بودند، در حال حاضر بستری و تحت درمان هستند و وضعیت جسمانی آن‌ها رو به بهبودی است.

وی بیان کرد: برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس خطرناک باید ابتدا دام را بعد از ذبح بهداشتی به مدت 24 ساعت در سیستم‌هایی با دمای معمولی (منفی 1 تا منفی 4 درجه سانتی گراد) نگهداری و سپس بسته بندی کرد. قبل از مصرف نیز گوشت در دمای فریزر حداقل به مدت سه الی چهار ساعت نگهداری و پس از آن مصرف شود.

اصغری با اشاره به این بیماری خاطرنشان کرد: ویروس CCHF به وسیله دام، لاشه دام، ترشحات و خون آبه و کنه هیالوما منتقل می‌شود؛ مخزن ویروس در طبیعت اصولاً کنه است و البته گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز به عنوان مخزن مطرح هستند.

وی اظهار داشت: بیماری CCHF یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد بوده که بیشتر به وسیله کنه منتقل می‌شود. با وجودی که ویروس مخصوص حیوانات است موارد تک گیر و همه گیر CCHF در انسان نیز اتفاق می‌افتد، این بیماری متاسفانه مرگ و میر بالایی دارد.

رئیس دانشگاه علو پزشکی اصفهان با اشاره به راه انتقال این بیماری تصریح کرد: کنه مخزن و ناقل بیماری بوده و عفوت در انسان پس از گزش کنه آلوده یا له کردن آن روی پوست یا تماس با پوست، لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و یا تماس با خون و بافت‌های بیمار مبتلا ایجاد می‌شود و در واقع خطر انتقال در ذبح حیوان وجود دارد.

 
 
انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.