مدیرکل دامپزشکی لرستان از راه‎اندازی پیش‎سرد کشتارگاه دام خرم‎آباد خبر داد.

نصب و راه‎اندازی پیش‎سرد در کشتارگاه دام مرکز لرستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ توکلی گفت: سیستم پیش‎سردکن در کشتارگاه‎ها امری ضروری است زیرا نگهداری لاشه‎های کشتاری به مدت 24 ساعت در دمای یخچالی بین صفر تا چهار درجه سانتی‎گراد، علاوه بر ترد شدن گوشت، باعث حذف پاتوژن‎های احتمالی خواهد شد.

وی با بیان اینکه مصرف اینگونه فرآورده پروتئینی دارای امنیت بهداشتی بوده و برای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو امری ضروری است، افزود: شبکه دامپزشکی همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت جامعه خواهد داشت و در این زمینه اداره کل دامپزشکی استان اتاق پیش‎سرد کشتارگاه دام خرم‎آباد را راه‎اندازی کرده است.

توکلی گفت: این کشتارگاه توسط بخش خصوصی احداث شده و گوشت‎های پیش‎سرد شده را در فروشگاه خود کشتارگاه به فروش می‎رسانند اما هنوز سایر قصاب‎ها و فروشندگان گوشت قرمز این کار را انجام نداده‎اند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه مابه‎التفاوت گوشت پیش‎سرد شده و گرم حدود 200 تا 400 تومان است، اضافه کرد: طی جلسه‎ای که با صاحب کشتارگاه داشته‎ایم قرار است در ماه اول این هزینه گرفته نشود و در ماه‎های بعد این تغییر قیمت اعمال خواهد شد.

وی افزود: این امر با برنامه‎ریزی‎های مدون و مستمر ادامه خواهد یافت و همه قصابان ملزم رعایت آن هستند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتها ی پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.