به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ احمدرضا وردیزاده رئیس اتحادیه صنف پزندگان شیراز از افزایش ۱۰ درصدی قیمت انواع آش، هلیم و ترحلوا در آستانه ماه مبارک رمضان در شهر شیراز خبرداد.
وردیزاده افزود: براساس نرخ جدید که به علت افزایش حقوق کارگر، بیمه و سایر هزینهها به تصویب رسیده است، قیمت یک کیلوگرم آش سبزی چهار هزار و 500 تومان، حلیم بادمجان مخصوص با گردو شش هزار و 500 تومان و حلیم بادمجان مخصوص بدون گردو شش هزار تومان است.
وی ادامه داد: همچنین نرخ جدید یک کیلوگرم حلوای زعفرانی پنج هزار تومان، یک کیلوگرم ترحلوا چهار هزار و 500 تومان، آش ماست پنج هزار تومان، آش رشته سه هزار و 300 تومان و آش کشک چهار هزار و500 تومان است.
وردی زاده بیان کرد: نرخ پیشنهادی برای افزایش بهاء در تهیه انواع آش، حلیم و ترحلوا در ماه مبارک رمضان 20 درصد بود که با همکاری مناسب اعضای صنف به 10 درصد کاهش یافت.
وی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان قیمت کباب و جگر در شیراز افزایش نداشته و همانند سال گذشته به فروش میرسد که قیمت هر سیخ کباب کوبیده به وزن پایه 75 و 100 گرم به ترتیب سه هزار و 500 تومان و چهار هزار و 600 تومان است.
وردی زاده گفت: هر سیخ کباب کنجه به وزن پایه 60 گرم پنج هزار تومان، کتف و بال به وزن پایه 250 گرم چهار هزار و 500 تومان، جوجه کباب بدون استخوان به وزن پایه 250 گرم هشت هزار تومان و یک کیلوگرم هلیم گندم نیز چهار هزار و 500 تومان است.
وی افزود: همچنین قیمت کله پاچه کامل نیز 42 هزار تومان به واحدهای صنفی کلهپز شیراز اعلام شده است.
وردیزاده بیان کرد: امسال ساعت فروش آش از 16 به 14 و 30 انتقال یافته و در ماه مبارک رمضان تنها به صورت بیرون بر به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه هیچ صنفی در اتحادیه صنف پزندگان فروش محصول در طول ایام ماه مبارک رمضان ندارند، ادامه داد: ساعت فعالیت کبابیها و جگرفروشها نیز از ساعت 18 عصر آغاز میشود.
رئیس اتحادیه صنف پزندگان شیراز تصریح کرد: در حال حاضر 500 واحد پزندگی در شیراز با داشتن پروانه کسب فعال هستند که صدور 200 پروانه کسب دیگر نیز در دست اقدام است.
انتهای پیام/ر