پژمان بابایی جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار
حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به لزوم توجه به بیش فعالی کودکان گفت: بیش فعالی وضعیتی است که معمولا در کودکان کم سن و سال بروز می کند و سه نشانهی دائمی آن پرتحرکی و انجام دادن کارهای غیر قابل پیش بینی است.
وی با اشاره به اهمیت کنترل بیش فعالی در زمان مناسب گفت: اگر بیش فعالی کودک در زمان مناسب مورد توجه قرار نگیرد در سنین بزرگسالی به سمت رفتارهای پرخطر سوق پیدا میکنند.
این روانشناس در ادامه با اشاره به علائم بیش فعالی بیان کرد: این کودکان اغلب با دستان خود بازی میکنند، دائم در حال حرکت هستند، از توجه به جزئیات ناتوان هستند، قادر به قبول دستورات والدین و بزرگترها نیستند، زیاد صحبت میکنند و سر و صدای زیادی دارند.
وی هم چنین با بیان نکات تربیتی که والدین باید رعایت کنند، تصریح کرد: مؤثرترین راه برای آموزش رفتار درست، تحسین کودک است،تا با تحسین، رفتارهای پسندیده را در خود تقویت کند.
بابایی با اشاره به روشهای درمان این بیماری بیان کرد: برای این بیماری هیچ آزمایشی وجود ندارد که با انجام آن بتوان گفت که کودک دچار بیش فعالی شده است. هم چنین دارو و درمان برای کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی به تنهایی پاسخگو نیست، والدین بهتر است روشهای تربیتی و برخورد مناسب با این کودکان را فرا بگیرند و سعی در پیشگیری از این بیماری داشته باشند.
انتهای پیام/