سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستورالعمل بهداشت محیط در برنامه "سلامت رمضان" ابلاغ شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشت محیط در مراسم معنوی ماه مبارک رمضان را به معاونت بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر حفظ و ارتقای سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: دستورالعمل های بهداشت محیط در برنامه سلامت رمضان ابلاغ شد، در این ماه باید عوامل محیطی محل‌های برگزاری مراسم مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط محل کنترل شود، همچنین برنامه ریزی لازم به منظور کنترل عوامل محیطی کلیه مراکز و اماکن ضروری است.

وی افزود: در دستورالعمل ابلاغی بر انجام هماهنگی‌های درون بخشی و برون بخشی به ویژه با سازمان تبلیغات اسلامی و هیئت‌های امنای مساجد و اماکن معتبر که محل برگزاری مراسم مذکور و هماهنگی لازم با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان دامپزشکی و اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی تاکید شده است.

سیاری با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی در زمینه بهداشتی در ماه مبارک رمضان گفت: از معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته شده است ضمن اطلاع رسانی عمومی و همچنین مستند سازی مستمر از فعالیت ها، توجه ویژه به ثبت فعالیت‌های اجرایی برنامه در سامانه جامع مدیریت بازرسی و گزارش دهی مستمر طبق برنامه ابلاغی داشته باشند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به نظارت بر مراکز تهیه غذا و شیرنی فروشی‌های زولبیا و بامیه عنوان کرد: توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل‌های برگزاری مراسم، کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی‌های سنتی از جمله زولبیا و بامیه، میزان نمک مصرفی در غذا و استفاده از نمک تصفیه شده ید دار و عدم استفاده از سنگ نمک در تهیه غذا و توجه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان و نوع نمک، روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا دردستورالعمل ابلاغی تاکید شده است.

وی یادآور شد: بر اساس دستورالعمل بهداشت محیط در برنامه سلامت رمضان، رعایت بهداشت فردی دست اندرکاران تهیه مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی ضروری است.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمد
۱۲:۲۹ ۰۱ خرداد ۱۳۹۶
کارشناسان بهداشت محیط بخش خصوصی با حقوق های نجومی یک میلیونی!!!! , و قراردادهای یک ماهه و بدون استرس کاری!! و با پیمانکاران نجومی ببر و بسیار بسیار خوش خلق !! آماده این طرح عظیم و ملی شده انده، خدا قوت به همه این عزیزان... و تشکر از دست اندرکاران طرح تحول سلامت به خاطر عدالت در پرداخت ها!!!! البته این اختلاف در پرداخت های بین پرسنل خصوصی و دولتی وزارت بهداشت و درآمد ماهانه چند ده میلیونی عزیزان پیمانکار بخش خصوصی یه نوع ویژه ای از مبارزه با تضاد طبقاتی هستش!!!! .. دوستان عزیز سوء برداشت نفرمایید!