به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،اله مراد عفیفی پورمدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در این طرح نیروهای متخصص فارغ التحصیل دانشگاه های تراز اول ایران مانند صنعتی شریف، امیرکبیر و خواجه نصیر، سیستم DC ترانستینر فرسوده سامسونگ شش با طراحی جدید به سیستم AC تبدیل کردند.
وی افزود: در این طرح تمامی قسمت های الکتریکی ترانستینر تغییر کرده و حتی قسمت هایی از سازه دستگاه نظیر اتاق برق، جک ها، تابلو برق ها و سپرها نیز طراحی و ساخته شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سامانه پردازنده دستگاه سیستمی کاملاً جامع و تصویری است که کار با دستگاه را برای اپراتور و نیروی فنی آسان و راحت می کند.
اله مراد عفیفی پور افزود: پیش از این، نرم افزار پردازشی هوشمند PLC ترانسینرها در ایران از سازنده های بزرگ تجهیزات بندری خارجی خریداری می شد .
وی گفت: سامانه پردازشی علاوه بر مدیریت هوشمند دستگاه، بازخوردهای کاملی از تمامی قطعات دستگاه نظیر ترمزها، کنتاکتورها، کنترل فازها، فیوزها، برکرها، درایوها، موتورها، فن ها، سیستم های ایمنی و غیره ارایه می دهد تا آسیب های ناخواسته احتمالی دستگاه به صفر برسد.
ترانستینر از جمله دستگاه هاى پیشرفته و تجهیزات استراتژیک در بنادر محسوب می شود که جابهجایی، صفافى و بارگیرى کانتینر به کامیونها در پایانه های کانتینر بهوسیله آنها انجام مىشود.