سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح اکران افطار تا سحر؛ طرحی مورد توافق همه طیف‌های سینمایی

فعالان در عرصه های مختلف سینما با طرح اکران افطار تا سحر سینما در ماه مبارک رمضان موافقند به شرطی که...

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در ماه مبارک رمضان این سال‌ها طرح اکران افطار تا سحر در برنامه سینماها گنجانده و با استقبال روبرو شد.

این طرح توانست وقت استراحت مخاطب پس از عبادت روزانه را پر کند و از طرفی به رونق سینما کمک شد.

حالا اینکه چه فیلمی، با چه قیمتی و در چه شرایطی در این زمان نمایش داده شود به مسئولان امر ربط پیدا می کند.

در این باره نظر و پیشنهاد برخی از فعالان سینما در زمینه‌های مختلف را جویا شدیم که در ادامه می‌خوانید:

هاتف علیمردانی
تهیه‌کننده و کارگردان سینما گفت: این طرح اتفاق خوبی است چون باعث جذب هرچه بیشتر مخاطب می شود. در کل و به شخصه با انجام چنین کارها و طرح هایی که بتواند مخاطب را به سینماها بکشاند، موافقم.

وی افزود: به نظرم اگر بتوان فیلم‌هایی که مخاطب بیشتری دارند را در سانس‌های افطار به بعد گنجاند و از آن طرف سانس های خوب در طول روز را به فیلم های کم مخاطب تر تعلق داد، به خروجی خوبی می رسیم و تعادل برقرار می شود. در نتیجه با یک تیر دو نشان زده ایم.
 
این کارگردان درباره قیمت بلیط‌ها برای این برهه از زمان بیان کرد: به نظرم قیمت بلیط‌ها مناسب است؛ چون حتی با این قیمت، هزینه ما برنمی گردد و یا به سختی بازگشت هزینه داریم و کمتر از این جوابگوی خرج سینما نیست.

مهدی صباغ‌زاده تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما عنوان کرد: با اجرای این طرح موافقم؛ چرا که خستگی بسیاری از مردم پس از افطار با رفتن به سینما رفع و به رونق سینما هم کمک می شود.

وی ادامه داد: البته فرق نمی‌کند چه فیلمی برای مخاطب عرضه شود؛ مهم خوراک خوب است که بتواند در جذب آن ها موثر باشد و سالن ها را پر کند.

مسعود ردایی تهیه کننده سینما هم اظهار داشت: طرح اکران افطار تا سحر خوب و مناسب است؛ چون مشتاقان و مخاطبان سینما این فرصت را پیدا می کنند که پس از عبادات و افطار، از سینما بهره ببرند وهمزمان سینما رونق پیدا می کند. چون در طول روز به علت طولانی بودن ایام روزه داری  و ساعات عصر كه علاقمندان به فيلم وسينما از كار و تحصيل وغيره فارغ مي‌شوند تا زمان افطار، ديگر توانی برای حضور در سينماها ندارند. لذا قاعدتا سينما در اين ساعات دچار كمبود تماشاگر مي‌شود. پس بايد به نوعي اين ساعات جبران شده و ان‌شاءالله اين طرح مكملی برای رونق بخشيدن به سينما باشد.

وی تاکید کرد: به نظرم بهتر است طبق روال کاری تمام کشورهای اسلامی که جشن های مهم خود را در این ماه برگزار می‌کنند، ما هم علی‌القاعده این کار را انجام دهیم و چنین ایده‌ای داریم. چون ماه مهمانی،عبادت و شادی مردم است. پس از دریچه سینما می توان فیلم هایی که جنبه کمدی و طنزشان بیشتر و مناسب این ایام است را اکران کرد تا مردم با روحیه شاداب تر و بهتری به عبادات خود در طول روز بپردازند.
 
انتهای پیام/
 
 


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.