سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با محافظان شخصی قلبتان آشنا شوید

برای این که قلبی سالم‌تر داشته باشید، ۷ توصیه برای شما داریم، سعی کنید هر روز یکی از این نکته‌ها را به کار ببندید و به مدت یک ماه فقط روی انجام چند توصیه تمرکز کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مشکلات قلبی یکی از بیماری‌های کشنده برای مردان و زنان در تمام سنین و در سراسر جهان است. اگر بطور متوسط جوانان چاق، تنها ۱۰ درصد از کل وزن بدنشان را کم کنند، بطور قابل ملاحظه‌ای احتمال بروز بیماری قلبی در آن‌ها کاهش می‌یابد.
 
همچنین با تغذیه درست در سلامت قلب، می‌توانیم عوامل خطرزا قابل پیشگیری بیماری قلبی را از بین ببریم این عوامل شامل کلسترول، تری گلیسیرید، هوموسیستئین و فشار اکسیداتیو است.
 
در اینجا ۷ توصیه به شما پیشنهاد می‌کنیم و امیدواریم انجام این توصیه‌ها برایتان عادت شده و سلامتی را برایتان به ارمغان آورد.
 
هویج  
این سبزی ترد و شیرین به کنترل قند خون کمک می‌کند همچنین برای تنظیم کلسترول خون مفید است، چون سرشار از فیبرهای محلول در آب است. می‌توانید از پوره‌ی هویج در سس ماکارونی نیز استفاده کنید.
 
پرتقال
مرکبات نارنجی و مخصوصا پرتقال، حاوی بتا و آلفا کاروتن، لوتئین، ویتامین C، فلاونوئید، پتاسیم، فولات و فیبر فراوانی هستند. از این‌رو، محققان آمریکایی مصرف روزانه حداقل یک پرتقال یا نارنگی را در فصل خودشان به بیماران قلبی یا آنهایی که می‌خواهند قلب سالم‌تری داشته باشند، توصیه می‌کنند.
 
شکلات تلخ
تحقیقات جدید نشان داده که شکلات تلخ برای سلامت قلب مفید است و مانع از لخته شدن خون می‌شود. کلسترول خون را تنظیم کرده و به دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی از التهاب و نابودی سلول‌ها جلوگیری می‌کند.
 
سیب
از آنجایی که کلسترول، فشار خون و هموسیستین بالا، زمینه ساز بروز بیماری‌های قلبی هستند، مصرف سیب به دلیل دارا بودن مواد مغذی که برای کنترل این سه عامل مورد نیاز است، مفید بوده و در حفظ سلامت قلب موثر شناخته شده است.
 
آواکادو
این نوع چربی از آنجایی که سطح LDL یا کلسترول بد شما را افزایش نمی‌دهد، برای سلامت قلب ضروری است. حتی با مصرف آن بجای چربی‌های ترانس یا اشباع، می‌تواند کلسترول شما را کاهش هم بدهد!
 
آجیل
در واقع مصرف آجیل خطر توسعه لخته‌های خونی که می‌توانند عامل حمله‌های قلبی کشنده باشند را کاهش می‌دهد. آجیل همچنین به سلامت دیواره عروق کمک می‌نماید. البته باید توجه داشته باشید که شواهد مبنی بر سودمندی آجیل برای سلامت قلب هنوز به مرحله قطعیت و اثبات نهایی نرسیده اند.
 
توت فرنگی
همچنین توت فرنگی دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان‌ها مثل الاژیک اسید و آنتوسیانین (رنگدانه قرمز) است که در پیشگیری از بیماری‌های قلبی موثرند.
 
انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.