سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری؛

افزايش سرانه مصرف ماهی با طبخ آبزيان

آموزش روش‌های طبخ آبزيان سرانه مصرف ماهی را افزايش می دهد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عباس اسماعيلی ملا رئيس اداره شيلات بهشهر، نكا و گلوگاه در كارگاه آموزشی آشنايی با روش های طبخ آبزيان گفت: يكی از راه های افزايش سرانه مصرف ماهی آشنايی مردم با انواع روش های طبخ آبزيان است.

وی افزود: اين دوره ها برای ترويج فرهنگ مصرف آبزيان، روش های مختلف طبخ آبزيان و اهمیت نقش بسيار مهم امگا 3 موجود در گوشت ماهی برای كاهش بيماری های قلبی و عروقی برگزار می‌شود.

رئيس اداره شيلات بهشهر، نكا و گلوگاه گفت: وجود 923 هكتار آببندان و يک هزار هكتار مزرعه شخصي با توليد 7 هزار و 300 تن انواع ماهيان پرورشی و استحصال يک هزار و 500 تن انواع ماهيان دريايی توسط تعاوني های پره و شناورهای كیلكا گير با اشتغال يك هزار و 300 نفر به صورت مستقيم و 3 هزار نفر غيرمستقيم از ظرفيت های شيلاتي حوزه فعاليتي اين اداره است كه نقش مهمی در توليد گوشت سفيد و پروتئين موردنياز جامعه دارد.

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.