به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوه آشپزی هنک کنگی ها برگرفته از آشپزی چینی ،بریتانیایی ،غربی ،ژاپنی و آسیای جنوب شرقی است.
تقریبا وعده های غذایی در هنگ کنگ 5 وعده است و برای جذب مشتریان خاص استانداردهای بین المللی غذا بسیار مورد توجه است.
ترکیب شرق و غرب موجود در فرهنگ کنونی هنگ کنگ، آن را به یک مقصد توریستی محبوب تبدیل کرده است.
هنگ کنگ که در صادرات وسیله های الکترونیکی، ساعت ،پارچه ،البسه عملکرد قوی دارد در گردشگری غذایی و جذب توریست نیز تواناست.
در ادامه تصاویری از چند غذای هنگ کنگی را مشاهده میکنید.
دیم سام
چنگال ققنوس(پای جوجه)
منبع: توریسم آنلاین
انتهای پیام/