سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذای بهاری فوق العاده خوشمزه با مرغ+ طرز تهیه

گوشت مرغ یکی از مواد خوشمزه و لذیذ برای تهیه انواع خوراکی‌ها است و می‌توانید با استفاده سفره‌ای سلامت، خوشمزه و مقوی برای اعضای خانواده خود تهیه کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ مصرف پروتئین حیوانی برای سلامت بدن بسیار مفید است، یکی از این مواد گوشت سفید بویژه گوشت مرغ است که می‌توانید با استفاده از آن، انواع خوراک و خورشت‌های سلامت را تهیه کنید.

خوراک مرغ و بادام هندی
این خوراک خوشمزه را می‌توانید به همراه برنج مصرف کنید، مرغ و بادام هندی جزو غذاهای مقوی کشور هندوستان است.

روش تهیه برنج خوراک مرغ و بادام هندی: یک قاشق غذا خوری روغن کانولا را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا بریزید، سپس ۱/۲ پیمانه پیاز خرد شده و ۲ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده و پوست کنده را به آن اضافه کنید.

سپس روغن را به همراه پیاز و زنجبیل به مدت ۲ دقیقه به هم بزنید.

در مرحله آخر این ترکیبات را به مقداری برنج آبکش شده اضافه کنید، در این زمان برنج خوراک شما آماده است.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و بادام هندی:

 ۳ قاشق غذاخوری سس سویای کم نمک
 ۴ قاشق چای خوری آرد ذرت
به تعداد افراد سینه یا ران مرغ پوست گرفته و پخته شده
 ۱/۲ فنجان عصاره مرغ کم نمک
 یک قاشق غذا خوری عسل
 ۲ قاشق چای خوری روغن کنجد
 ۳/۴ فنجان یا پیمانه اندازه گیری پیاز خرد شده
 ۱/۲ فنجان کرفس خرد شده
 ۱/۲ فنجان فلفل قرمز
 ۱ قاشق غذا خوری پوست رنده شده زنجبیل تازه.
 ۲ حبه سیرخرد شده
 ۱/۴ فنجان بادام زمینی بو داده شده کم نمک

روش تهیه: ترکیب ۱ قاشق غذا خوری سس سویا، ۲ قاشق چای خوری آرد ذرت و مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته به خوبی مخلوط کنید.

همچنین در یک کاسه دیگر سس این خوراک شامل ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۲ قاشق چای خوری آرد ذرت، عصاره مرغ، و عسل را مخلوط کرده به هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرغ آغشته به سس را به مدت ۳ دقیقه در یک ماهیتابه بزرگ با​​ مقدار کم روغن سرخ کردنی تفت دهید تا طلایی شود، در همین زمان پیاز، کرفس، فلفل را اضافه کرده و مخلوط را به هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله بعد زنجبیل و سیر را به محتویات خوراک اضافه کرده و هم بزنید.

در یک ظرف دیگر با مقدار بسیار کم روغن بادام هندی‌ها را تفت دهید تا اندکی نرم شود، می‌توانید این کار را با استفاده از بخار پز کردن آن‌ها نیز انجام دهید و در مرحله نهایی بادام‌ها را به خوراک اضافه کنید و با مقداری سبزی معطر تزئین کنید.

این خوراک حاوی مقدار ۲۵۷ کالری، ۹ گرم چربی، ۲۶ گرم پروتئین، ۱۷ گرم کربوهیدرات، ۱. ۹ گرم فیبر، ۶۳ میلی گرم کلسترول، ۲ میلی گرم آهن، ۵۸۴ میلی گرم سدیم و ۴۵ میلی گرم کلسیم است و برای کودکان، زنان بارداری در صورت نداشتن حساسیت به بادام هندی و افراد با سیستم ایمنی ضعیف بسیار مفید است.

منبع: myrecipes

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.