سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

توليد 45 هزار تنی گوشت قرمز و سفيد در بابل

مدير جهاد كشاورزی بابل گفت: سال گذشته 45 هزار و 417 تن گوشت قرمز و سفيد در اين شهرستان توليد شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سيد احمد طاهری افزود: سال گذشته 45 هزار و 417 تن گوشت قرمز و سفيد در شهرستان بابل توليد و روانه بازار مصرف شد.

وی با بيان اينكه از اين ميزان 7 هزار و 302 تن گوشت قرمز و 38 هزار و 115 تن گوشت سفيد بود، گفت: اين شهرستان دارای 93 هزار و 916 راس دام سنگين، 176 هزار و 54 راس دام سبك و 169واحد مرغداری صنعتی است.

طاهری ارزش اقتصادی گوشت قرمز را بالغ بر 2 هزار و 191ميليارد ريال و گوشت سفيد را 2 هزار و 668 ميليارد ريال اعلام كرد.

مدير جهاد كشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اينكه ظرفيت مرغداری گوشتی در هر دوره 2 ميليون و 478 هزار قطعه است، افزود: 91 هزار و 250 تن شير به ارزش اقتصادی 913 ميليارد ريال سال گذشته از اين شهرستان به بازار مصرف عرضه شده است.

انتهای پیام/ع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.