بیش 15 هزار تن گوشت سفید در آمل تولید شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل در بازدید از مراکز جهاد کشاورزی منطقه لیتکوه(اسکومحله و مرانده) از تولید بیش 15 هزار تن گوشت سفید خبر داد.

وی افزود: در مراکز جهاد کشاورزی اسکومحله و مرانده حدود 44 هزار و 100 رأس دام سبک و 8 هزار و 695 رأس دام سنگین نگهداری و پرورش داده می شوند.

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: با تلاش و کوشش فعالان علاقه مند به پرورش طیور و حمایت جهاد کشاورزی شهرستان بیش از یک میلیون و 680 هزار قطعه طیور صنعتی در این دو دهستان نگهداری و پرورش داده می شوند.

حسین اسلامی افزود: با بکارگیری فن آوری نوین علمی و تغذیه مناسب و رعایت اصولی بهداشت در محیط پرورش سالانه 924 تن گوشت قرمز و 15 هزار و 174 تن گوشت سفید و حدود 26 هزار و 700 تن شیر در این دو منطقه شهرستان آمل تولید می‌شود.

انتهای پیام /آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.