سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای زنان در هند!

استفاده از تلفن همراه برای زنان در خارج از خانه در روستای «ماندورا » در ناحیه «ماتهورا» در ایالت «اوتار پرادش» هند ممنوع شد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه «هندو » نوشت تصمیم ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای زنان  را شورای روستای ماندورای هند برای جلوگیری از فرار دختران از منزل و دیگر آسیب های اجتماعی اتخاذ کرده است. 

«محمد غفار» رئیس سابق شورای روستا گفت: در روزنامه ها و رسانه ها هر هفته خبر و گزارشی درباره مشکلات ناشی از استفاده از تلفن همراه برای جوانان و خانواده ها منتشر می‌شود  و در برخی موارد هم این موضوع موجب خشونت و خونریزی هم شده است.

وی افزود: با توجه به این مشکلات در یک نشست غیر رسمی تصمیم گرفته شد که زنان و دختران از تلفن همراه در بیرون از خانه استفاده نکنند.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.