به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
تبریز؛ تقی زاده معاون امور فرهنگی و جوانان استان آذربایجان شرقی در نشست مطبوعاتی به مناسبت هفته جوان به وجود ۳۹۴۹ نفر با ازدواج در گروه سنی ۱۰ الی ۱۴ سال اشاره کرد و گفت: در سال ۹۴ بیشترین ازدواج زیر ۱۴ سال وجود در روستاهای استان وجود داشت که با تحقیقات و ارزیابیها متوجه شدیم اکثراً با مردان ۲۹ الی ۳۵ سال ازدواجکردهاند و اکثراً اجبار والدین منجر به ازدواج شده است.
وی اظهار کرد: ۵۲ طرح ارائه شده از سازمان ورزش و جوانان با حمایت ۱۶۰ میلیونی در بخشهای مختلف گردشگری داشتیم.
وی در تشریح کلی برنامههای استان به مناسبت هفته جوان، گفت: برگزاری ایستگاه سلامت، همایش پیادهروی ورزشهای بومی و محلی، جشنواره تجلیل از جوانان برتر شهرستانها، جشنواره سرباز جوان، تجلیل از مراکز مشاوره، همایش ازدواج پایدار و آسان، سومین دور مسابقات قرآنی ورزشکاران و جوانان، مسابقات سوارکاری قرهقیه، دیدار جوانان نخبه با نماینده ولیفقیه، جشنواره علیاکبر، همایش کاهش تلفات و سوانح رانندگی از جمله برنامههای هفته سلامت در سطح استان خواهد بود.
معاون امور فرهنگی و جوانان استان آذربایجان شرقی افزود: همچنین 7 روز هفته جوان با نامهای جوان، مشارکت، خانواده، شکوفایی، محیطزیست، فراغت، انتظار خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برنامه اصلی اداره ورزش و جوانان در راستای ازدواج آگاهانه، به هنگام، آسان، پایدار خواهد بود که قبل، حین و بعد از ازدواج صورت میگیرد.
تقی زاده از راهاندازی سامانهای برای اولین بار در کشور برای ساماندهی خدمات و تسهیلات برای جوانان خبر داد و گفت: این پرتال برای اولین بار در تبریز رونمایی شده تا از این طریق تسهیلات آسان به جوانان ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد دانشجویان دکترای رشته علوم اجتماعی و روانشناسی ارتباط گسترده با هم دارند.
معاون امور فرهنگی و جوانان استان آذربایجان شرقی، به استفاده از دو طرح اجراشده در کره جنوبی و ژاپن اشاره کرد و گفت: در ژاپن طبق فراخوانی هر خانه قدیمی که قابلاستفاده بوده و زندگی جاری است با مراجعه به شهرداری شناسنامهدار کرده و برای بازدید عموم در اختیار توریست گذاشته میشود و همچنین با توجه به شرایط اقلیمی تبریز اقدام به ایجاد طرحی جهت استفاده هموطنان مناطق گرمسیر از اردوگاههای تبریز در فصل زمستان کردهایم تا لذت برفبازی و شب یلدا در سرمای زمستان را بچشند.
وی گفت: برنامه دیگر ازدواج جوانان روستایی است زیرا در برخی روستاهای استان مهریههای زیر 2 میلیون داریم ولی در برخی سختگیری بسیار زیادی در ازدواج صورت میگیرد.
تقی زاده بابیان اینکه ۶۸۰ مهارت در سطح روستا آموزش دادهشده تا شعار هر جوان یک مهارت عملیاتی شود، اضافه کرد: همچنین ۱۵۷ نخبه روستایی در استان شناساییشده که این بدان منظور نیست که از سطح علمی و اختراع برخوردار هستند بلکه افراد با اهداف اجتماعی و فعال روستایی ازنظر ما نخبه هستند.
معاون امور فرهنگی و جوانان استان آذربایجان شرقی، به وجود ۳۹۴۹ نفر با ازدواج در گروه سنی ۱۰ الی ۱۴ سال اشاره کرد و گفت: در سال ۹۴ بیشترین ازدواج زیر ۱۴ سال وجود در روستاهای استان وجود داشت که با تحقیقات و ارزیابیها متوجه شدیم اکثراً با مردان ۲۹ الی ۳۵ سال ازدواجکردهاند و اکثراً اجبار والدین منجر به ازدواج شده است.
انتهای پیام/ش