به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ متخصصان علم تغذیه به منظور تامین
ویتامین، فیبر و آب مورد نیاز روزانه هر فرد، مصرف 3 تا 5 واحد از میوه و سبزیجات مختلف را در طول روز توصیه می کنند. اشکال و رنگ های مختلفی که دنیایی از خواص را در خود جا داده است.
در این بین یکی از معضلات همیشگی نگهداری از این مواد باارزش حفظ طراوت و شادابی آنهاست، میوههایی که در هنگام خرید سالم و خوب به نظر رسیده اما پس از مدت کوتاهی رو به پلاسیده شدن کرده و ظاهر بدی پیدا میکنند.
در کنار موارد معمول مثل درجه مناسب یخچال، جداسازی میوههای سالم از خراب و استفاده به موقع از هر نوع میوه دیدن ویدئوی زیر نیز در این موضوع خالی از لطف نیست. فیلم زیر را ببینید و از این پس میوههای نشان داده شده را با این روش حفظ و نگهداری کنید.
برای دانلود
اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/