سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای محلی کاشان، از چلو دیزی تا کوفته آب سماق

کاشان یکی از شهرهای تاریخی استان اصفهان است و در تمامی ایام سال، گردشگران داخلی و خارجی را به سوی خود می‌کشاند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاشان یکی از شهرهای قدیمی و پر از جاذبه‌های گردشگری است. برخی غذاهای این شهر بسیار خوشمزه بوده و از گذشته متعلق به مردمان کاشان است. کسانی که عاشق غذا هستند، همواره غذا را یکی از مهم‌ترین اهداف سفر خود در نظر می‌گیرند و دوست دارند حتما مزه‌ی غذاهای محلی مقصد خود را بچشند. پس اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید، در سفر به کاشان، مزه‌های بسیار نابی را در سفر به این شهر تجربه خواهید کرد. در ادامه اصیل‌ترین غذاهای کاشان را به شما معرفی می‌کنیم.

گوشت و لوبیا
گوشت و لوبیا از غذاهایی است که می‌توانید در سفر به کاشان، طعم آن را بچشید. این غذا که از گوشت گوسفندی، سبزیجاتی مانند تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج و پیاز تهیه می‌شود، معمولا در قابلمه‌های مسی طبخ می‌شود. 


در کاشان نوعی آبگوشت با لوبیا سفید پخته می‌شود که مختص همین شهر است. برای تهیه‌ی این آبگوشت از گوشت گوسفند، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و لوبیا سفید محلی کاشان استفاده می‌کنند. 



کوفته آب سماق کاشانی

در کاشان نوعی کوفته طبخ می‌شود که به آن کوفته آب سماق می‌گویند. برای تهیه‌ی این غذا از گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، پیاز، و سماق استفاده می‌شود. 


خورش نخود آله


خورش نخود آله از غذاهایی است که در کاشان و یزد پخته می‌شود. آله در زبان محلی کاشان، به معنی نصفه و نیمه می‌دهد. برای تهیه‌ی این غذای محلی به نخود، گوشت مغز ران گوسفند، پیاز، پوره گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زعفران، گلاب، لیموعمانی، دارچین و چند ادویه‌ی معمول دیگر در آشپزی ایرانی نیاز دارید. 




جوجویی تاس کباب کاشانی


از دیگر غذاهای محلی کاشان می‌توان به جوجویی تاس کباب اشاره کرد که در پخت آن از گوشت ماهیچه‌ی گوسفند، بادمجان، گوجه‌فرنگی، رب انار، زردچوبه، نمک و فلفل استفاده می‌شود.



چلو دیزی کاشان

چلو دیزی غذایی است محلی که در روستایی به نام خالدآباد از توابع کاشان طبخ می‌شود. برنج، لوبیا چشم‌بلبلی، گوشت بره، پیاز، زردچوبه و نمک مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی این غذای لذیذ است. 

منبع:کجارو

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.