سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

صنایع متنوع فرهنگی اقصادزا است

ناظر شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید اینکه صنایع متنوع فرهنگی اقصاد زا هستند، افزود: دانشگاه ها درحد توان به کاربردی بودن آموزش توجه کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران عماد افروغ ناظر شورای فرهنگ عمومی کشور در نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان درسال ٩٦ با بیان اینکه درروابط اجتماعی، دروغ گویی، پایبندی به خانواده، تجمل گرایی، رباخواری و... وضعیت خوبی را شاهد نیستیم، گفت: کسی که انقلابی است باید به استقبال آمارهای دردناک برود.

وی با اشاره به نظرسنجی از مردم در خصوص اینکه مهمترین مشکل آنها چیست و ٧٧درصد مردم، بیکاری را مهمترین مشکل خود و خانواده شان مطرح نمودند، خاطرنشان کرد: سهم جمهوری اسلامی در تولید جهانی مایه تأسف است.

ناظر شورای فرهنگ عمومی کشور با تاکید اینکه این واقعیت است، عمل سال هاست از کشور رخت بربسته، افزود: دانشگاه در این کشور وجه عملی ندارد؛ دانشگاه تعامل دیالکتیکی با جامعه ندارد. باید با استفاده از دیالکتیک خرد و جامعه، نیازها باید دریافت نمود و بعد تبدیل به پاسخ کرد و همین طور این سیکل باید ادامه پیدا کند.

افروغ با اشاره به شمار زیاد رشته های دانشگاهی و بدون توجه به نیازها، گفت: حتی بعضی ها تفسیرغلطی از قرآن بدست می دهند؛ شهید معلم استاد مرتضی مطهری در کتاب گریز از ایمان گریز از عمل مطابق سوره رعد آیه ،١٧می گوید قرآن ماهیت متافیزیکال دارد قرآن برای رفع نیاز آمده است.

وی با بیان اینکه براین باور معتقد که واقعیت تلخی در جامعه اتفاق افتاده و جای خادم و مخدوم عوض شده است، افزود: مردم مخدوم بودند همه چیز برای مردم بود اما مردم قربانی تقسیم کارهای حرفه ای بعد از جمهوری اسلامی شدند، حوزه علمیه و دانشگاه باید خادم باشند همه ما از جمله فلسفه ما باید خادم باشد.

افروغ با بیان اینکه اگر بخواهیم اقتصادمقاومتی ریشه ای حل بشود باید ببینیم عمل چرا رخت بربسته است یعنی عمل و نظریه پردازی ها در کار مشاهده نمی شوند، گفت: به استناد یکی از اساتید دانشگاهی اروپایی، دانشگاه ها موظف اند به شرکت های دانش بنیان مشاوره رایگان بدهند بانک ها باید وام دراختیار آنها قرار گیرند و قوه قضائیه باید نظارت کندکه این مبلغ درست خرج شود.

وی افزود: سال گذشته تمام جلسات و وقت شورای فرهنگ عمومی به اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی اقتصادمقاومتی اختصاص یافت تمام دستگاه ها آمدند و وظایف و برنامه های خودشان را معرفی کردند وسندی در حوزه عمل شد.

افروغ، آگاهی، انگیزه، مهارت و فرصت را چهار رکن نظریه پردازی برشمرد و گفت: اقدام عملی دست ما نیست و به علت سیاست زدگی جرأت آمایش سرزمینی هم نداریم.

وی بابیان اینکه نخبگی را فقط به مدرک و سواد رسمی نباید ببینیم، افزود: زیباسازی شهرها و اماکن مذهبی عموما بدست افرادی ساخته شدند که سواد قابل قبولی ندارند.

افروغ با تاکید اینکه صنایع متنوع فرهنگی اقصاد زا هستند، افزود: دانشگاه ها درحد توان به کاربردی بودن آموزش توجه نمایند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.