سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزير ارشاد در محل برگزاری مسابقات قرآن كريم بيان كرد:

انقلاب اسلامی ما یک انقلاب قرآنی است/ حیات جامعه فرهنگی ما مرهون قرآن است

دومین روز از برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز كشورهای مختلف و همچنین سيد رضا صالحی امیری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حاضر در مصلای تهران،  دومین روز از برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم (مورخ یکم اردیبهشت ماه) با حضور قاریان ممتاز كشورهای مختلف و همچنین سيد رضا صالحی امیری برگزار شد.

در این مراسم ضمن تلاوت قاریان کشورهای مختلف و اجرای صابر خراسانی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی كرد.
 
صالحی امیری با حضور دوباره خود در مصلای تهران، ضمن سلام به همه قاریان، قرآن‌پژوهشان، روحانیت معزز، نمایندگان مجلس و حجت‌الاسلام محمدی رئیس سازمان اوقاف در خصوص نگاه یک فعال فرهنگی به برگزاری مسابقات گفت: ما در سرزمینی هستیم که امام راحل انقلاب اسلامي را با کلام قرآن و وحی آغاز کرد. از این منظر انقلاب اسلامي یک انقلاب قرآنی است و همه ما در زیر انوار قرآن زیست کرده ایم و حیات جامعه فرهنگی ما مرهون قرآن است.  

وی در ادامه افزود: بقا و هویت فرهنگی ما بسته به تداوم فرهنگ دینی است و فرهنگ دینی نماد دینی است. ما قرآن و عترت را به عنوان دو شاخص اصلی برای نشر فرهنگ قرآنی می‌دانیم. فرهنگ قرآنی كه بدون آن به ضلالت می‌رويم.

صالحی‌امیری در خصوص سی و چهارمین دوره از مسابقات قرآن کریم بیان کرد: غیر از داوری و برگزیده شدن پیام معرفتی مسابقات مهم است، ما باید به انوار قرآن چنگ بزنیم.

وی ادامه داد: در سطح کشور تلاش‌های بسیاری شده است. در راس همه مقام معظم رهبری و سپس شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت ارشاد و اوقاف قدم‌های بسیاری براي برگزاری و ترويج مسابقات قرآن كريم برداشته اند.
 
وی افزود: در حوزه معاونت قرآنی ما مجموعه وسیعی داریم. امروز ۲۳ هزار کانون فعال فرهنگی در مساجد داریم که یکی از رسالت های اصلی این کانون ها توسعه و نشر فرهنگ قرآنی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: اگر بناست انقلاب اسلامی و ریشه های اسلامی سبز بماند، در همه زمینه ها بايد رويكرد قرآني باشد.
 
صالحی امیری در آخر در خصوص نظریه پردازی خود نسبت به پژوهش های قرآن کریم خاطرنشان کرد: من جسارت و صلاحیت ورود در نظر یه پردازی در کتاب الهی قرآن را نداشتم؛ اما در بین سخنان امام راحل در مجموعه نظریه های امام (ره) و در صحیفه ايشان به جمله انسان فرهنگي رسیدم. همان طور که می‌دانید تمام سخنرانی و مباحث امام راحل مختص حوزه فرهنگ بود.  ساخت انسان فرهنگی یکی از موضوعاتی بود که امام خميني (ره) به آن اعتقاد داشتند.
 
 
 
 انتهاي پيام/

 
 
 
 
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.