سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

واقعیت تلخ از نوشیدنی های گرم کافه ها که حتما باید بدانید

«شورای ملی پژوهش آمریکا» در اطلاعیه‌ای لیوان‌های فومی قهوه و چای را سرطان‌زا عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در مطالعه‌ای یک تیم ۱۰ نفره از کارشناسان سم شناسی، شیمی و پزشکی در شورای ملی تحقیقات در آمریکا مواد شیمیایی مورد استفاده در فنجان قهوه‌های آماده و ظروف غذای یکبار مصرف را مورد بررسی قرار دادند.


دکتر «جین هنی» رئیس اداره غذا و دارو کلینتون در این خصوص اظهار داشت: در این فوم‌ها ماده‌ای به نام «استایرن» وجود دارد که در تماس با نوشیدنی یا مواد غذایی داغ با ایجاد نوعی واکنش شیمیایی باعث تشکیل مواد سرطان‌زا می‌شود.

پلی استایرن مطابق با استانداردهای سختگیرانه مقرر از سوی سازمان غذا و دارو آمریکا و سازمان کمیسیون اروپا و ایمنی مواد غذایی اروپا برای استفاده در بسته‌بندی مواد غذایی ممنوع شده است.

مواد سمی این فوم‌ها در مجاورت با نوشیدنی‌ها و مواد غذایی گرم علاوه بر سرطان، موجب تغییرات ژنتیکی نیز می‌شود.

برخی از کافه های ارائه دهنده قهوه های بیرون بر، به جای لیوان های گیاهی از انواع استریوفوم استفاده می کنند. این ماده حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی است که وقتی در مجاورت نوشیدنی های داغ قرار می گیرد، می تواند روی سیستم عصبی فرد تاثیر گذاشته و موجب افسردگی،  افزایش سطح عملکرد ریه‌ها به طور غیر طبیعی و اختلال هورمون‌ها به خصوص در غده تیروئید شود.


منبع: Dailymail

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
قدرت الله از افغانستان
۱۶:۳۹ ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
سلام ما امیدوار هستیم که تمام اشیایی پلاستکی از بین بره تا همه مصعون باشیم
ناشناس
۰۷:۰۰ ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
منظورش ظرفیه که داخلش نوشیدنی داغ ریخته میشه نه صرفا کالای خارجی
ناشناس
۲۳:۲۷ ۲۹ فروردين ۱۳۹۶
اره هيچ كدوم از اينا مفيد نيست فقط خوراكي هاي ايراني خوبه
رضا
۰۹:۳۰ ۳۰ فروردين ۱۳۹۶
باریکلا