محسنی بندپی در همایش مددکاری اجتماعی و مدارای اجتماعی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار
حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در همایش مددکاری اجتماعی و مدارای اجتماعی که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: عواملی از جمله فقر، باند بازی و بی عدالتی شرایطی فراهم کرده است که شاهد گسست اجتماعی باشیم و چیزی که باعث افزایش ارتقای پایداری اجتماعی میشود همبستگی اجتماعی، ارتقا شاخصهای اجتماعی و تامین اجتماعی و تحمل پذیزی است و یکی از رشته ها و تخصص ها که می تواند در این زمینه اثر بخش باشد قطعاً علم مددکاری اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه ما در گذشته در رابطه با مددکاری اجتماعی یک مفهوم سنتی داشتیم، افزود: این موضوع باعث شد تا از اثرات این علم بی بهره بمانیم و بیشتر در رابطه با سلامت به جنبه دارو و درمان توجه کنیم در حالی که بیشتر مشکلات جامعه در زمینه سلامت روان است.
رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه در طول این سالها برخورداری 11 میلیون نفر از افراد حاشیهنشین کم برخوردار از بیمه سلامت، افزایش مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد را شاهد بودیم، تصریح کرد: در حال حاضر مستمری یک خانواده تک نفره از 50 هزار تومان به 159 هزار تومان افزایش پیدا کرده است که این مسأله نقش موثری در افزایش سلامت روان افراد دارد.
محسنی بند پی افزود: گسترش اورژانس اجتماعی در شهرها به عنوان یک مداخله کمک دیگری بود و ما تا سال94، 197 اورژانس اجتماعی داشتیم اما وقتی بر اثربخشی اورژانس اجتماعی تاکید شد، رئیس جمهور با تأسیس اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت موافقت کردند و در سال 96 در 140 شهر اورژانس اجتماعی برای مداخله به هنگام و استفاده از ظرفیت مددکاران اجتماعی تأسیس می شود. همچنین در 30 شهر کم برخوردار قصد راه اندازی مراکز مددکاری را داریم.
وی افزود: ارتقا در زمینه حفظ تعلق خاطر به زندگی اجتماعی صورت گرفته است تا نشاط اجتماعی روز به روز در جامعه بیشتر حاکم شود.
انتهای پیام/