سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چطور شله‌زرد درست کنیم؟ + طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شله‌ زرد را به شما آموزش دهیم .

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ برای تهیه شله زرد ابتدا باید مواد آن را آماده کرد.
 
مواد لازم:
 
برنج: ۵۰۰ گرم
شکر: نیم تا یک کیلوگرم (بسته به ذائقه)
روغن: نصف پیمانه
زعفران سائیده: نصف قاشق چایخوری
گلاب: نصف پیمانه
خلال بادام: ۱۰۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
دارچین: یک قاشق سوپخوری
 
 
دستور تهیه:
 
برنج را چندین بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن را با ۶ برابر آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، کف برنج را می‌گیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد شکر را اضافه می‌کنیم و مرتب آن را بهم می‌زنیم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را داغ کرده و به آن اضافه می‌کنیم، آنگاه کمی از بادام را کنار گذاشته و مابقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد می‌ریزیم و کاملاً آن را بهم می‌زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را می‌گذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در کف فر با حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین می‌کنیم.
 
 
منبع: جام جم آنلاین
 
انتهای پیام/
برچسب ها: طرز تهیه ، شعله زرد ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۰۳ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
ممنون
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
ممنون
سارا
۱۷:۲۲ ۳۰ دی ۱۳۹۸
مرسی
متینا
۱۵:۴۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
ممنون که طرز تهیه شعله زرد گذاشتیم
متینا
۱۵:۴۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۷
ممنون که طرز تهیه شعله زرد گذاشتیم