سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه‌ی پنکیک سیب و دارچین +تصاویر

کیک تابه‌ای یا پنکیک، نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک تابه‌ای یا پنکیک، نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت پنکیک سیب و دارچین، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 
 
 
مواد لازم:
 
آرد: دو پیمانه
 
شکر: سه قاشق غذاخوری
 
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
 
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
 
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
 
دوغ: نصف پیمانه
 
تخم مرغ: دو عدد
 
کره آب شده: سه قاشق غذاخوری
 
دارچین: دو قاشق غذاخوری
 
سیب رنده شده: یک پیمانه
 
طرز تهیه‌ی پنکیک سیب و دارچین
 
طرز تهیه:
 
مواد خشک شامل، آرد، شکر، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‎کنیم.
 

 
تخم مرغ، کره و دوغ را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
 
سیب رنده شده را به مخلوط بالا اضافه می‌کنیم.
 

 
 
تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه می‌دهیم تا داغ شود.  
 
به اندازه‌ی یک سوم فنجان از خمیر بالا برای یک عدد پنکیک کافی است. آن را در تابه‌ای که روغن بسیار کمی دارد ریخته و اجازه می‌دهیم تا یک طرف پنکیک ما سرخ شود. سپس طرف دیگر آن را سرخ می‌کنیم.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
منبع: تابناک
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.