ابراهیم حسینی رییس هماهنگی روسای اتحادیه سراسر مازندران و ریس اتحادیه قنادان شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ؛گفت: 500 هزار کیلو گرم انواع شیرینی سنتی به روش صنعتی سالانه در قنادی های استان پخته و عرضه می شود.
وی افزود: شیرینی های سنتی در قنادی های مازندران فقط با داشتن پروانه کسب و مکان مورد تایید بهداشت عرضه و بفروش می رسد .
رییس صنف قنادان شهرستان ساری گفت: در صورت پخت این نوع شیرینی ها در خارج از قنادی ها و تهیه آن بصورت خانگی حتما باید دارای برچسب ،کد بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا از وزارت بهداشت باشد .
حسینی افزود: استفاده نکردن از افزودنی و مواد نگهدارنده و ماندگاری بالا و بکار بردن مواد مرغوب و با کیفیت از ویژگی مهم شیرینی سنتی مازندران است.
وی گفت: شیرینی های سنتی درکارگاهای قنادی هر کیلو حدود 12 تا 15 هزارتومان در بازار بفروش می رسد.
رییس هماهنگی روسای اتحادیه سراسر مازندران افزود: هم اکنون هزارشرینی فروشی و پانصد واحد تولیدی فعال می باشند
ابراهیم حسینی گفت: در این صنوف ده هزار نفر مشغول فعالیت هستند و خودجوش کارگر جذب می کنند.
انتهای پیام/ ر