به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی مالمیر در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: صنعت گردشگری و ظرفیت بزرگ صنایع دستی و میراث ناملموس فرهنگی استان همدان را باید با ایجاد یک فصای مناسب برای سرمایه گذاری و فعالان این صنعت تقویت کرد تا استان همدان به جایگاه شایسته خود دست یابد.
وی افزود: سال جاری حوزه میراث فرهنگی با وجود محدودیت اعتباری و بدهی های به جا مانده از گذشته اقدامات مناسبی را انجام داده است.
مالمیر بیان کرد: بودجه عمرانی مصوب صنایع دستی همدان امسال با 3.5 برابر افزایش به 140 میلیارد ریال رسید که تاکنون حدود 15 درصد این اعتبار تخصیص یافته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان علت تخصیص محدود اعتبارات حوزه عمرانی این سازمان را تخصیص نیافتن ردیف 180 و ردیف توازن منطقه ای ذکر کرد.
مالمیر در ادامه با اشاره به اینکه اجرایی شدن برجام گشایش هایی در حوزه صنایع دستی را به دنبال داشت، ابراز داشت: این توفیق موجب افزایش 12 درصدی صادرات صنایع دستی در 10 ماهه سالجاری شد.
وی افزود: میزان صادرات صنایع دستی از مبدا گمرک همدان امسال به 12.5 میلیون دلار رسیده و از هشت صادر کننده مطرح کشور در حوزه صنایع دستی 2 صادر کننده همدانی هستند.
این مسئول خاطرنشان کرد: به منظور تقویت حوزه صنایع دستی دوره های مدونی آموزشی برای تولید کنندگان در حوزه های مختلف از جمله تبلیغات، بازاریابی و برند سازی برگزار شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان بیان کرد: در حوزه منبت کاری نیز امسال 2 شهر ملایر و تویسرکان برای کسب عنوان شهر ملی منبت پیشنهاد شده اند.