سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیراز؛

زیبایی بهار شیراز در باغ تاریخی ارم + تصاویر

باغ تاریخی و گیاه شناسی ارم نمونه ای از هنر باغ سازی ایران، که به ثبت جهانی رسیده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ باغ ارم در سال 1390 به عنوان یکی از نمونه های هنر باغ سازی ایران در سازمان یونسکو به ثبت جهانی رسید سرونازهای این باغ شهرت جهانی دارند و توجه هر بیننده ای را در بدو ورود جلب می کنند.

این باغ علاوه بر این که یکی از زیباترین جلوه های گردشگری شیراز است، با توجه به تنوع پوشش گیاهی یکی از غنی ترین پژو هشکده های علوم گیاهی محسوب می شود .

 

حمید ستاری رئیس باغ گیاه شناسی ارم با بیان این که بیش از 400 گونه گیاهی در باغ ارم شناسایی شده است اظهار کرد: از سال 1378 با تبدیل باغ به مرکز تحقیقاتی، پژوهش های علمی و کاربردی در زمینه گیاهشناسی، علوم باغبانی، گیاه پزشکی و سایر علوم مرتبط در این باغ آغاز شد.


وی افزود: با توجه به قدمت باغ بیشتر مساحت  به درختان میوه دار از قبیل انار، نارنج، خرمالو، زیتون و گردو اختصاص دارد و در بخش بوتانیک و باغ صخره ای گیاهان متنوعی کاشته شده است .

 

رئیس باغ گیاه شناسی ارم درباره قدمت باغ با اشاره به این که براساس شواهد تاریخی قدمت باغ ارم به دوره سلجوقیان  باز می گردد تصریح کرد: حافظ شیراز در اشعارش از این باغ نام برده است .

ستاری  اضافه کرد: این باغ تا اواخر دوره زندیه در اختیار پادشاهان و حکام محلی بوده است.

 

به گفته رئیس باغ گیاه شناسی ارم پس از زندیه سران ایل قشقایی این باغ را مقر ایل خود کردند.

ستاری با بیان این که در دوره سلطنت ناصر الدین شاه قاجار ، حاج نصیر الملک از بزرگان شیراز این باغ را از سران قشقایی خرید و عمارت زیبای کنونی را در آن بنا کرد ادامه داد: باغ ارم پس از بارها دست به دست شدن در سال 1342 به دانشگاه شیراز واگذار شد.

از سال 1359 باغ ارم به همت دانشگاه شیراز به یک باغ گیاه شناسی تبدیل شد .

انتهای پیام/ن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.