سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اعلام شرایط خرید و نگهداری ماهی قرمز

معاون سلامت دامپزشکی استان بوشهر اشاره اهمیت ماهی آکواریومی، شرایط خرید و نگهداری آنها برای ایام نوروز را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، محمد مهدی سیمرونی با اشاره به اهمیت ماهی‌های آکواریومی اظهار داشت: این ماهی‌ها علاوه بر ایجاد منظر زیبای طبیعی سبب آرامش روان انسانها می‌شوند، این ارزش نباید با نقض ضوابط بهداشتی سبب بروز چالش و پیامدهای ناشی از بیماری‌های مشترک آنها مانند انواع گاستروآنتریتژها، انواع سل‌های پوستی، بیماری‌های گوارشی و... شود.

وی ادامه داد: ماهی قرمز از خانواده کپورماهی‌ها بوده که حداکثر ۶۰ سانتی‌متر طول داشته و متوسط سن آنها ۸-۶ سال است، اما تا ۲۰ سال هم گزارش شده است.

معاون سلامت دامپزشکی استان بوشهر در ارتباط با شرایط نگهداری این نوع ماهی‌ها هم گفت: دمای کمتر از ۲۵ درجه سانتیگراد، عدم تغییرات ناگهانی دما، عدم دستکاری ماهی به‌دلیل افزایش احتمال آلودگی سطح بدن با عوامل بیماری‌زا، ارجحیت میزان سطح آب نگهداری به حجم آب به منظور تبادل اکسیژن بیشتر، از شرایط و ویژگی‌های محیطی برای نگهداری ماهی قرمز است.

سیمرونی در مورد تغذیه این ماهی‌ها هم عنوان کرد: غذاهای کم پروتئین با کربوهیدرات بالا، شناور در سطح آب، باید دوبار در روز به میزانی که پس از یکی دو دقیقه توسط ماهی مصرف شود.

وی بیان داشت: پس از غذادهی ۵۰ درصد آب را با آب فاقدکلر(آب شرب آشامیدنی شهری دارای کلراست که باید ۷۲- ۴۸ ساعت در فضای باز برای خروج کلر قرار گیرد) تعویض کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با بیان اینکه تهیه ماهی قرمز شب عید از مراکز تحت نظارت شبکه‌های دامپزشکی باید صورت گیرد، ابراز داشت: در نگهداری طولانی‌مدت ماهی‌های قرمز در خانه و در کنار سفره‌های هفت سین مقدار آب مورد نیاز هر قطعه ماهی انگشت قد حداقل ۲.۵ لیتر منظور شود.

انتهای پیام /پ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.