به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،
علیرضا قدرتی گفت: شیر ماده غذائی مطلوب و متعادلی برای انسان است بنابراین محیط کشت بسیار مناسبی هم برای رشد باکتریها است و باکتریهائی که به طور تصادفی وارد شیر می شوند، می توانند سبب بروز مشکلات بهداشتی برای مصرف کننده شوند.
قدرتی تصریح کرد: وجود مراکز مطمئن و بهداشتی برای تولید فرآورده های لبنی امری مهم در تامین سلامت محصولات لبنی دارد.
او گفت: شهرستان قوچان دارای 12 هزار راس دام سنگین در گاوداری های صنعتی و سنتی است و پتانسل بالایی در تولید لبنیات در سطح استان دارد.
رییس شبکه دامپزشکی قوچان با بیان اینکه هم اکنون 4 کارگاه تولید فرآورده های لبنی سنتی در این شهرستان فعالیت دارند از مردم خواست از مراکز دارای مجوز بهداشتی لبنیات مورد نیاز خود را تهیه نمایند.
انتهای پیام// ح خ