سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون

طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون را در ادامه ببینید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ساندویچ را می‌توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید. طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون را در ادامه ببینید.
مواد لازم:
 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
 ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 ۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
 ۱ ٫ ۵ قاشق چایخوری زیره سبز
 ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
 ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
تاپینگ:
نان همبرگر کنجدی.
کاهوی خرد شده.
گوجه فرنگی ورقه‌ای.
پنیر ورقه‌ای.
آووکادو (اختیاری)
مایونز فلفلی:
نصف پیمانه سس مایونز.
 ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده.
نصف یک عدد لیموترش.گوجه
 
 ۱ -گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
 ۲ - یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
 ۳ -سطح آن‌ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
 ۴ - ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
 ۵ - برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن‌ها طلایی شود.
 ۶ - برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو.
گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می‌توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.

منبع:سوران

انتهای پیام/
برچسب ها: برگر ، گوست ، بوقلمون ، ساندویچ ، طعم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.