طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون
طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمونبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ساندویچ را می‌توانید در زمانی کوتاه در خانه درست کرده و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید. برای یادگیری نحوه پخت آن با ما همراه باشید. طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون را در ادامه ببینید.
مواد لازم:
 ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بوقلمون
یک سوم پیمانه پیاز قرمز خرد شده
 ۱ عدد فلفل هالوپینو خرد شده
 ۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 ۱ قاشق چایخوری فلفل کاین
 ۱ ٫ ۵ قاشق چایخوری زیره سبز
 ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
 ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
تاپینگ:
نان همبرگر کنجدی.
کاهوی خرد شده.
گوجه فرنگی ورقه‌ای.
پنیر ورقه‌ای.
آووکادو (اختیاری)
مایونز فلفلی:
نصف پیمانه سس مایونز.
 ۲ قاشق غذاخوری ترشی فلفل له شده.
نصف یک عدد لیموترش.گوجه
 
 ۱ -گوشت چرخ کرده بوقلمون، فلفل هالوپینو و ادویه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
 ۲ - یک کاسه آب در کنار دست خود بگذارید و دست هایتان را خیس کرده و ۴ گلوله بزرگ از مواد در دست درست کنید.
 ۳ -سطح آن‌ها را تخت کنید تا شکل همبرگر به خود بگیرند.
 ۴ - ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را درون تابه داغ کنید.
 ۵ - برگرهای بوقلمون را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه برای هر طرف سرخ کنید تا کاملا پخته و سطح آن‌ها طلایی شود.
 ۶ - برای درست کردن ساندویچ، روی سطح داخلی نان یک لایه از سس مایونز فلفلی بریزید و به ترتیب کاهو.
گوجه فرنگی و برگر را بگذارید و در صورت تمایل می‌توانید روی آن یک برش آووکادو نیز بگذارید.

منبع:سوران

انتهای پیام/