به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، زهرا دریانورد در حاشیه بازدید آزمایشگاه مواد غذایی مرکز خدمات جامع سلامت حضرت مهدی (عج) دیر گفت: آب و نان دو ماده غذایی مهم در هرم غذایی روزانه خانوارها قرار دارند و سلامت آنها بهصورت مستقیم با سلامت مردم ارتباط دارد.
وی با تأکید بر اهمیت سلامت آب و نان اظهار کرد: با تجهیز و بهسازی آزمایشگاه آب و نان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر نظارت و کنترل مستمر بر سلامت این 2 ماده غذایی از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان صورت میگیرد.
وی با اشاره به معرفی صنوف متخلف به مراجع قضایی گفت: امسال 51 واحد متخلف که نکات بهداشتی را رعایت نکرده بودند شناسایی و با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر بابیان اینکه 41 واحد نانوایی در این شهرستان فعال است گفت: از واحدهای نانوایی هر دو هفته توسط کارشناسان بهداشت محیط بازدید و ضمن بررسی وضعیت بهداشتی محیط، نمونهبرداری از نان تولیدی برای کنترل و تشخیص استفاده از جوششیرین و جوهر قند (بلانکیت) انجام میشود.
انتهای پیام /پ