سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل؛

افزایش 20 درصدی تولید شیر و گوشت قرمز در استان اردبیل

رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل از افزایش 20 درصدی تولید شیر و گوشت قرمز در پی اصلاح نژاد در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، عدیل سروی با اشاره به رشد ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت قرمز در پی اصلاح نژاد گفت: در 2 سال گذشته تلقیح 2 هزار رأس گاومیش نیز انجام شد.

وی از اصلاح نژاد ۶۴ هزار رأس گاو در استان خبر داد و افزود: طرح آمیخته گری در طول سه سال گذشته با هدف بهبود کیفی و کمی تولید شیر و گوشت قرمز انجام شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل به اصلاح نژاد گوسفند با نژادهای رومانف و پاکستانی اشاره و تأکید کرد: این طرح در 3 شهرستان برای هزار و ۵۰۰ رأس در حال اجرا است و دستاوردهای مطلوبی به دنبال دارد.

سروی افزود: در اصلاح نژاد بز نیز تلقیح با اسپرم بز آلپاین برای هزار رأس در شهرستان خلخال انجام شده است.

وی ادامه داد: در اصلاح نژاد شتر نیز با توجه به اینکه شتر اردبیل در حال انقراض بود اقداماتی برای احیای نسل در ۱۵۱ نفر شتر انجام شده است.

وی افزود: در اصلاح نژاد ملکه زنبورعسل نیز اقدامات مطلوبی انجام شده و اردبیل قطب اصلاح نژاد ملکه در کشور محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.