سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

بیش از ۲۱۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز اداره می‌شود

در حال حاضر در استان اصفهان بیش از ۲۱۰ مدرسه زیر ۱۰ نفر دانش‌آموز اداره می‌شود که از طرف آموزش و پرورش خدمات آموزشی و تربیتی به این دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان امروز در جلسه مشترک معاونان و مسؤولان ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان اصفهان اظهار کرد: آموزش و پرورش به عنوان بزرگ‌ترین دستگاه اجرایی کشور از نظر تعداد و وسعت وظایفی بر عهده دارد.

محمدحسن قائدی‌ها افزود: استان اصفهان یکی از استان‌های پرجمعیت در کشور است، به طوری که از نظر تعداد دانش‌آموزان سومین استان در کشور محسوب می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: امسال حدود 850 هزار دانش‌آموز در استان اصفهان تحت پوشش آموزش و پرورش هستند که حدود 50 هزار نفر از این تعداد را دانش‌آموزان اتباع خارجی تشکیل می‌دهند که از این تعداد حدود 52 درصد در روستاها و 41 درصد از این دانش‌آموزان در شهرستان‌های استان اصفهان مشغول به تحصیل هستند.

قائدی‌ها با بیان اینکه در 6 ناحیه آموزش و پرورش شهرستان اصفهان، 37 منطقه آموزشی وجود دارد، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش استان اصفهان افتخار این را دارد که حتی در آخرین روستاهای دورافتاده واقع در غرب و شرق اصفهان دانش‌آموزان را تحت پوشش تحصیلی خود قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در استان اصفهان بیش از 210 مدرسه زیر 10 نفر دانش‌آموز اداره می‌شود که از طرف آموزش و پرورش خدمات آموزشی و تربیتی به این دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به مشکل بودن ارزیابی آموزش و پرورش، عنوان کرد: آموزش و پرورش بالغ‌بر 98.4 درصد اعتبارات خود را صرف هزینه کارکنان خود می‌کند که به طور میانگین حدود 150 میلیارد تومان میزان حقوق کارکنان و شاغلان این ارگان در یک ماه است.

وی ابراز کرد: ارزیابی آموزش و پرورش قابل مقایسه با دیگر دستگاه‌ها نیست بنابراین؛ بدون شک شاخص‌های ارزیابی برای آموزش و پرورش باید مخصوص باشد

قائدی‌ها بیان کرد: در آموزش و پرورش استان اصفهان در راستای تحقق ماده 81 و 82 قانون خدمات کشوری، اقداماتی صورت گرفته که از جمله آن‌ها می‌توان به تشکیل کارگروه مدیریت که شامل کمیته سرمایه انسانی، سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم است، اشاره کرد.

وی افزود: 47 شاخص اختصاصی در آموزش و پرورش شناسایی شده است که 26 شاخص آن در حوزه آموزش متوسطه، ابتدایی، فنی حرفه‌ای و کاردانش، حوزه استثنایی، سوادآموزی و غیره تعریف شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در پایان تأکید کرد: درب همگی دفاتر آموزش و پرورش در سطح استان اصفهان به روی مردم باز هستند تا مردم به این دفاتر رفته، نظرات خود را به این ارگان اعلام کرده و آموزش و پرورش از این نظرات برای پیشبرد بهتر اقدامات خود استفاده کند.




انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.