سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید.

به گزارش خبرنگار گروه مجله سر گرمی باشگاه خبرنگاران جوان: از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید.

مواد مورد نیاز:
 
برنج (خیس شده): 3 پیمانه
اسفناج (خردشده): 300 گرم
گوشت چرخ کرده: 150گرم
پیاز (خلالی خرد شده): 1عدد
هویج (نگینی خردشده): 2 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم

اسفناج پلو 
 
روش پخت:
 
1-    داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
 
2-   برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، بعد آبکش کنید. 
 
3-    برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم کنید.

منبع:ماهنامه سرآشپز

انتهای پیام/
برچسب ها: اسفناج ، هویج ، پلو ، غذای ، ناهار ، برنج
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.