وی بیان کرد: مصرف برخی از غذاها که از مقدار زیادی اسید برخوردار است میتواند تاثیر منفی بر روی تشنج بیماری صرع بگذارد و حال بیماران را وخیم تر کند.
بهرامی عنوان کرد: افرادی که دچار عارضه صرع هستند، نباید به مدت طولانی گرسنه باقی بمانند زیرا این مسئله سبب حاد شدن بیماریشان میشود و افراد دچار تشنج غیر کنترلی میشوند.
وی اضافه کرد: بهتر است افراد و بیماران صرعی از غذاهای چرب و پروتئیندار استفاده کنند تا میزان قند خونشان تامین شود و مشکلی برای بیماریشان ایجاد نشود.
بهرامی با بیان اینکه بیماران صرعی نباید از مصرف میوه و سبزیجات غافل شوند، افزود: زنان باردار که از بیماری صرع رنج میبرند به شرط مصرف منظم داروها و در طول درمان و بارداری باید تحت نظر پزشک باشند. در بیش از 95 درصد مواقع فرزندشان سالم به دنیا میآید و بیماری صرع هیچگونه تاثیر منفی بر نوزاد نمیگذارد.
وی یادآور شد: تنها 2 تا 5 درصد زنان باردار فرزندشان دچار بیماری صرع میشود که در این حالت باید تحت نظر مستقیم پزشک کودکان برای معالجه قرار گیرد.
انتهای پیام/