سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این مواد غذایی برای بیماران صرعی سم است

مواد غذایی اسیدی تاثیر منفی بر روی بیماران صرعی می‌گذارد و باعث تشنج‌های غیر قابل کنترل در آنان می‌شود.

بهرامی قائم مقام مدیرعامل انجمن صرع ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیرامون بیماری صرع اظهار داشت: بیماری صرع غیرواگیر و قابل درمان است و حدود 800 هزار نفر از مردم کشورمان متاسفانه دچار این عارضه هستند.

وی بیان کرد: مصرف برخی از غذاها که از مقدار زیادی اسید برخوردار است می‌تواند تاثیر منفی بر روی تشنج بیماری صرع بگذارد و حال بیماران را وخیم تر کند.

بهرامی عنوان کرد: افرادی که دچار عارضه صرع هستند، نباید به مدت طولانی گرسنه باقی بمانند زیرا این مسئله سبب حاد شدن بیما‌ریشان می‌شود و افراد دچار تشنج غیر کنترلی می‌شوند.

وی اضافه کرد: بهتر است افراد و بیماران صرعی از غذاهای چرب و پروتئین‌دار استفاده کنند تا میزان قند خونشان تامین شود و مشکلی برای بیما‌ریشان ایجاد نشود.

بهرامی با بیان اینکه بیماران صرعی نباید از مصرف میوه و سبزیجات غافل شوند، ‌افزود: زنان باردار که از بیماری صرع رنج می‌برند به شرط مصرف منظم داروها و در طول درمان و بارداری باید تحت نظر پزشک باشند. در بیش از 95 درصد مواقع فرزندشان سالم به دنیا می‌آید و بیماری صرع هیچگونه تاثیر منفی بر نوزاد نمی‌گذارد.

وی یادآور شد: تنها 2 تا 5 درصد زنان باردار فرزندشان دچار بیماری صرع می‌شود که در این حالت باید تحت نظر مستقیم پزشک کودکان برای معالجه قرار گیرد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.